DEBATT. Hanif Bali går i ett Twitterinlägg till attack mot Jonas Sjöstedt (V) och säger att ”man hittar större etnisk mångfald på ett NMR-demo” än på Sjöstedts bilder.

Jonas Sjöstedt på skogspromenad med ungdomar från Globala gymnasiet. (Skärmdump Twitter)

Den iranskfödde moderate riksdagsmannen Hanif Bali har gjort sig känd för att sticka ut hakan i mångkulturdebatten och kritisera både PK-samhället och islamiseringen av Europa.

I ett Twitterinlägg hånar han nu vänsterledaren Jonas Sjöstedt för en bild där denne är på skogspromenad med en skolklass från Globala gymnasiet där ”55 % hade röstat V”.

I inlägget skriver Bali: ”Det är lite kul att man hittar större etnisk mångfald på ett NMR-demo än denna bild”. Förutom sura kommentarer från kränkta vänstermän får Bali mestadels medhåll i kommentarsfältet. Signaturen Ragnvald Starke skriver:

”Är blockad av det lilla kommunistiska hatobjektet. Bifogar en bild av supportrarna för alla blockade. V har förklarat krig mot socialkonservativa SD. Vad de kommer göra med NMR och deras multietniska medlemsskara kan man undra. Säkert nåt hemskt.”

Som svar på detta skriver Nils Infidel – Oanständig:

”Dom får aldrig chansen. Det är soja-vänster vi pratar om. Killar som drar på sig både fittmössan och mensskyddet om dom råkar få stånd.”

Bali skriver att han publicerar inlägget för att han tycker att det är ”hyckligt att dygdsignalera lögnaktigt om polarisering”, och syftar på vänsterns kritik av nationella.

Globala gymnasiet är ytterligare ett exempel på hyckleri där ”mångkultur” är något som är fint att skriva i styrdokument och på värdegrundstavlor, men där verkligheten på Södermalm i Stockholm snarare påminner om det etniskt homogena samhälle som nationalsocialister förespråkar.

Källa:
Hanif Bali på Twitter


  • Publicerad:
    2018-10-12 09:05