Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Annika Strandhäll

Jagad Strandhäll drar swish-kortet mot journalist

”Du har självradikaliserat dig för kaffepengar på Swish” Har själv trots sitt skattefinansierade arvode haft nio ärenden hos Kronofogden på några år.

Sparkad domare krälar i stoftet – kallade i sitt hem en angripare ”neger”

Advokaten: ”Min klient inser att hennes yrkesbana är slut” ”Och hon förstår att botgöringen bara börjat.”

drönarbild på strandhälls pool

Annika Strandhäll gråter ut efter bild på lyxbad: ”Hyckleri och krokodiltårar”

Klimatministern får motta en flod av kritik för nytt utspel på Twitter Anklagas för att spela offer och försöka skifta fokus från sin lyxpool.

Illegala invandrare i USA åtalade för slavhandel

Arbetarna behandlades som slavar Över 200 miljoner dollar tvättades.

FBI: ”Antifas våld inte vårt bord”

”Vi varken samlar eller nedtecknar information om Antifa – är ingen organisation”.

Maskivrande Obama håller masklös fest för hundratals

De i den styrande klassen följer inte de restriktioner som de ålägger folket Läckta bilder från Obamas 60-årsfest visar hur han själv och andra celebriteter festar utan hänsyn till Corona.

Ledamot i Sveriges Riksdag tjänar sitt folk – kurderna

NATIONELLT HYCKLERI. En ”nationalistisk” kurd och riksdagsledamot för Liberalerna vill splittra 3-4 länder för att skapa ett etniskt Kurdistan medan hon förnekar svenskarna rätten till sitt land.

Facebook censurerar nyhet om BLM-grundares inköp av lyxvillor

CENSUR. Facebook blockerar användarna från att dela en New York Post-artikel som handlar om den marxistiska BLM-grundaren Patrisse Khan-Cullors inköp av lyxhus till en kostnad av flera miljoner dollar. Den judiskgrundade nätjätten hävdar att blockeringen beror på att innehållet ”bryter mot communityreglerna”.

Aron Flam: Svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”

CHUTZPAH. I ett inlägg på Twitter skriver den judiske komikern Aron Flam att svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”. Samtidigt hävdar han att en motsvarande integration och inkluderande hållning som är önskvärd i Sverige skulle medföra att ”Israel upphör att existera”.

ADL gillade inte skämten – komiker greps av FBI

JUDISK MAKT. Att skämta om ras kan stå en dyrt om man tillhör fel grupp. ADL menar att den rumänske komikern Paul N. Miller ”trakasserat människor med rasism” samtidigt som de hyllar juden Sasha Baron Cohen som gjort sig känd för ett flertal grova ras-stereotyper. Miller greps på tisdagsmorgonen efter ett samarbete mellan ADL och FBI.

Flera statliga toppchefer struntar i coronarestriktionerna

INRIKES. Migrationsverkets ge­ne­ral­di­rek­tör Mi­kael Rib­ben­vik på familjeresa till Mal­ta och Fortifikationsverkets chef Maria Bred­berg Pet­ters­son på nöjesresa i fjällen mitt under regeringens egna coronarestriktioner.

Superchocken: Dan Eliasson får fet fallskärm då han avgår efter “nödvändiga” bögfestresan

POLITIKER. Efter en tid då den svenske myndighetschefen slagit ifrån sig kritik från hela världen mot hans ”nödvändiga” resa utomlands med homofester mitt under rådande coronarestriktioner – avgår han nu.

Dan Eliassons homosexresa uppmärksammas internationellt

INRIKES. Den ständige myndighets-toppchefen Dan Eliasson uppmärksammas nu även internationellt. Detta efter att han i ett sms uppmanade svenska folket att ”stanna hemma under julhelgen” men själv reste till Las Palmas och gick på gayfest.

Dan Eliasson höll i bögfest på Las Palmas

POLITIKER. MSB-chefen Dan Eliasson hamnade nyligen i blåsväder efter att han passat på att resa på solsemester till Las Palmas. Förutom att ha umgåtts med sin familj ska han också hållit i en bögfest under resan.

Eliasson smyger ut från Arlanda vid hemkomsten från Gran Canaria

DUBBELMORAL. MSB-chefen, som i december åkte iväg på en solresa, har nu kommit hem. På Arlanda undviker han välkomstkommittén i ankomsthallen – för att lämna flygplatsen via en bakdörr.

Ontarios finansminister avgår efter nöjestripp under corona

KANADA. I den kanadensiska provinsen Ontario avgår finansministern efter att ha trotsat myndigheternas direktiv till allmänheten att inte nöjesresa under pandemin.

Chefen för MSB som förespråkar endast livsnödvändiga resor – på nöjestripp till solen

DUBBELMORAL. MSB-chefen har tagit till brösttoner om ansvar under pandemin och han företräder en myndighet med hög svansföring i frågan. Innan jul gjorde han själv en nöjesresa till Kanarieöarna.

Morgan Johansson ertappad med coronashopping i jultider – trots regeringens uppmaning

POLITISKT HYCKLERI. Säger man en sak till väljarna men gör något helt annat kallas det för hyckleri.” skrev ministern i höstas. På annandagen julhandlade han på ett shoppingcenter – i trots mot den egna regeringens uppmaning till svenska folket.

Franske författaren Hervé Ryssen fängslad efter jude-kritik

UTRIKES. I september fängslades den franske nationalisten och författaren Hervé Ryssen efter att han befunnits skyldig till tre fall av åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp” efter att ha kritiserat judiska företeelser. Samtidigt hyllas Charlie Hebdos rätt till ”blasfemi”.

KD-topp begär ordningsvakter till sitt bostadsområde på Kungsholmen

FOLKFÖRRÄDARE. Ett borgarråd bosatt på Kungsholmen anför känsligheten hos områdets boende när han kräver skattefinansierad vakthållning av området som nu drabbats av mångkulturen. Begäran avslås dock.

Antirasist på jobbet och Flashback – grovt rasistisk på fyllan

BROTT. På forumet Flashback har han som hobby att håna Nordiska motståndsrörelsen. Han har även arbetat fackligt – mot så kallad rasism och för homolobbyns frågor – men som vanligt när man skrapar lite på ytan gällande dessa ”godhetsapostlar” så framträder en helt annan bild.

Judeblaska hänger ut Tobias Lindberg – men skyddar våldtäktsvakters identitet

LÖGNPRESSEN. För den tidigare väktaren Tobias Lindberg räckte det med att ha ”fel” åsikter för att hamna på Expressens löpsedel. Men när samma judiska tidning ”granskar” våldtäktsmän inom väktarbranschen så skyddas deras identitet.

Mångfaldsrektor fick stryk av invandrare – nu ifrågasätter han afghaninvasionen

SKÅNE. Den mångfaldsvurmande rektorn på Mackleanskolans misshandlades av ett invandrargäng i somras. Nu har han hamnat i blåsväder efter kritik mot fortsatt invandring av ”ensamkommande” från Afghanistan. Uppdaterad

Aftonbladet hyllar främlingsfientligt mord på missionär

DUBBELTÄNK. ”Jesus älskar er!”, sa den amerikanske missionären John Allen Chau när han landsteg på ön Norra Sentinel i Indiska oceanen. De isolerade infödingarna svarade med en skur av pilar, och nu hyllas det rasistiska mordet av Aftonbladets Peter Kadhammar som menar att en främlingsinvasion skulle innebära slutet för sentineleserna.

Hanif Bali använder Nordiska motståndsrörelsen som slagträ mot Vänstern

DEBATT. Hanif Bali går i ett Twitterinlägg till attack mot Jonas Sjöstedt (V) och säger att ”man hittar större etnisk mångfald på ett NMR-demo” än på Vänsterpartiets bilder.

Humor: Vill liberala kyrkor ta emot “flyktingar”

HUMOR. Se hur det gick när Steven Crowder ringde till liberala kyrkor i USA för att höra ifall de var villiga att husera flyktingar.

Folkförrädaren Anders Borg ångrar massinvandringsuppgörelse med Miljöpartiet

DEMOKRATUREN. I en intervju till SVT säger den före detta moderata finansministern Anders Borg att han idag ångrar den migrationsuppgörelse som alliansregeringen gjorde med Miljöpartiet 2011.

Asylsökande homopastor från Afrika våldtog kvinna i Falun

FALUN. Den afrikanske pastorn angav homosexualitet som skäl när han sökte asyl i Sverige, eftersom han ansåg sig diskriminerad i sitt hemland. Nu döms han till 2,5 års fängelse och utvisning i tio år för att ha våldtagit en kvinna i Falun samtidigt som han ”mässade” böner och besvärjelser över henne.

Företag kan få dryga böter ifall de inte kvoterar in kvinnor till sina styrelser

SVERIGE. Regeringen har nu lagt fram det kontroversiella lagförslaget om könskvotering för svenska företag inför riksdagen som innebär att bolag som inte har minst 40 procent kvinnor i sina styrelser kan tvingas böta uppemot flera miljoner kronor.

Södertälje och Botkyrka myglar in rasfrämlingar i jobb

ARBETE. Kommunerna Södertälje och Botkyrka har hittat sätt att kringgå regler och lagar för att kunna betala lön till fler rasfrämlingar. Slagstabadet är en av platserna som nu får ta del av de nya sommarjobbarna.

Ny chefsrabbin för Israels armé: “Det är tillåtet att våldta icke-judar”

ISRAEL. Den israeliska regimen har utsett en ny chefsrabbin över landets väpnade styrkor. Eyal Karim, som rabbinen heter, har bland annat uttryckt att det är okej att våldta icke-judar i krigstid, bland annat eftersom sådana omständigheter ”suddar ut folks identiteter”.

Flera fall av våldtäkter och övergrepp på sommarens festivaler

MÅNGKULTUR. Sommarens festivaler har börjat komma igång på riktigt och bara under de senaste dagarna så har ett stort antal våldtäkter och sexuella ofredanden anmälts från olika festivaler runtom i landet.

Kommuner larmar om “ensamkommande barn”-bluffen

MASSINVANDRING. Flera kommuner runt om i Sverige slår nu larm om att ett stort antal av de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” i själva verket är fullvuxna män. Dock finns det inget fungerande regelverk för hur kommunerna ska hantera detta problem.

“Nyanlända” bakom oroligt “studentfirande” enligt vittnen

GÖTEBORG. Under fredagen rapporterades det om studentfirande i Göteborg som spårat ur. Nu kommer dock uppgifter om att oroligheterna faktiskt inte orsakades av studenter utan av ”nyanlända”.

Det vita folkmordet i Sydafrika

SYDAFRIKA. Bjørn Pedersen har skrivit en artikel om de vitas situation i Sydafrika och vad du kan göra för att hjälpa dem.

Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.

Soldiers of Kurdistan nattvandrade i Borlänge – mediakritiken uteblev

BORLÄNGE. Kurder och andra invandrare i fotbollsföreningen Dalkurd har nu lanserat ett eget medborgargarde. Trots att kriminella invandrare är inblandade har kritiken i media uteblivit.

Trump-hatande judars hyckleri fångat på film

HYCKLERI. Den pro-palestinska oberoende mediakanalen Electronic Intifada har lagt upp en film som visar hur judar inför AIPAC-konferensen tog avstånd från Donald Trumps rasism. Problemet var att alla exempel på rasism som togs upp egentligen var hämtat från Israel och när detta avslöjades ändrade judarna snabbt inställning till rasismen.

Nationell.nu går till angrepp mot medias hyckleri om “nazistdåd”

MEDIA. ”Varför drivs en nazist av nazism – men en muslim inte av islam?” Det frågar Nationell.nu i en läsvärd krönika där man belyser den svenskfientliga pressens fulspel där man försöker smeta enskilda brott på en hel ideologi – nationalsocialismen – för att skuldbelägga och stigmatisera alla anhängare av den ideologin.

Hillary Clinton lämnade klimatmöte i privatjet

USA. Endast timmar efter att Hillary Clinton lanserat sin klimatkampanj för minskat utsläpp sågs hon uppassad av en betjänt som höll ett stort svart paraply över hennes huvud stiga ombord på ett lyxplan som är allt annat än miljövänligt.