Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Moderat riksdagsman uppmärksammar Nordfronts avslöjande om AFA-diplomaten

Av Redaktionen, 2017-04-30
redaktionen@nordfront.se

INRIKES.Hysteriskt kul att ambassadörsbarn lajvar våldsam klasskamp” twittrade moderaten Hanif Bali igår angående Nordfronts avslöjande om ambassadör Per Thöresson och hans kontakter med våldsvänstern.

Tidigare i veckan kunde Nordfront avslöja att dottern till Sveriges nya ambassadör i Berlin Per Thöresson har en dotter som är engagerad i AFA. Thöresson poserar även öppet med henne på Facebook där hon iklär sig en tröja med stor AFA-logga på och ”gillar” hennes bilder på våldsuppmanande vänsterextremt klotter.

Efter Nordfronts avslöjande har bland annat Fria tider och Feministinspektionen på olika sätt uppmärksammat saken. I övrigt har det dock varit ovanligt tyst, förutom i sociala medier.

Nu har även den moderate riksdagsmannen Hanif Bali uppmärksammat avslöjandet och i samband med en Twitterdiskussion om huruvida det är rätt eller fel att Thöresson poserar tillsammans med symboler för våldsvänstern på Facebook skrev han:

Bali, som ursprungligen kommer från Iran, har tidigare utmärkt sig som en kritiker av massinvandring, islamisering och politisk korrekthet och har därför bland annat blivit kallad för ”taltratt” åt ”bruna råttor” av Anne Ramberg, generalsekreterare för Sveriges advokatsamfund.


  • Publicerad:
    2017-04-30 11:50