Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fotbollsfirmor fortsätter attackera rasfrämlingar

Av Redaktionen, 2016-09-27
redaktionen@nordfront.se

MASSINVANDRINGEN. Tidigare i år samlades flera av Stockholms fotbollssupportrar för att ge igen på de så kallade marockanska gatubarnen som under en tid hade trakasserat svenskar och ägnat sig åt kriminalitet. Enligt Svenska Dagbladet har firmorna fortsatt med sitt engagemang.

huliganer

Det var under januari månad som fotbollssupportrar från Firman Boys (AIK) och DFG (Djurgården) hade samlats i centrala Stockholm för att ge igen på de så kallade marockanska gatubarnen, kriminella invandrare från Nordafrika, som under en tid trakasserat svenskar i området. Detta efter att polisen stått maktlösa.

Polisen hade dock inga problem att mobilisera mot fotbollssupportrarna och man samlade in resurser från hela länet för att sätta stopp för svenskarnas vrede.

Polisen verkar dock inte ha nått sitt mål då Svenska Dagbladet nyligen gick ut med uppgifter om att fotbollssupportrarna fortsatt att attackera kriminella invandrare i regionen. Inrikesminister Anders Ygeman har upprörts över uppgifterna och menar att svenskar som tar lagen i egna händer då polisen inte reder ut situationen måste lagföras.

”Den här typen av lynchmobbar måste lagföras bort. Polisen gör ett viktigt jobb med att identifiera och stoppa dem”, skriver Ygeman till SvD.

Källa:
Ygeman: ”Lynchmobbar måste lagföras bort”


  • Publicerad:
    2016-09-27 20:25