SVERIGE. Hundratals så kallade huliganer drar i nuläget runt i centrala Stockholm och tillrättavisar de många kriminella ”gatubarn” som tagit sig hit från Nordafrika.

huliganer

Illustrationsbild.

Aftonbladet rapporterar just nu om ett stort polispådrag i centrala Stockholm efter att maskerade huliganer verkar ha gått till attack mot invandrare. Tidningen skriver bland annat följande:

Polisresurser har samlats ihop från hela länet och under kvällen uppger Aftonbladets poliskälla att olika grupper bestående av såväl fotbollshuliganer som nazister rör sig i city.

Nordfront har via källor på plats fått reda på att runt hundra huliganer från Firman Boys (AIK) och DFG (Djurgården) har samlats för att rensa upp bland de kriminella invandrare från Nordafrika som huserar i området kring Centralstationen. Dessa kriminella invandrare, som i media uppmärksammats på slutet och där kallats för ”gatubarn”, har rånat och antastat svenskar under en lång tid. Polisen gick nyligen ut i media och förklarade att invandrarna skrattar åt dem när de grips och sedan är ute på gatorna igen innan nästa polis går på sitt skift. Polisen står alltså maktlös och därför verkar nu andra ha tagit på sig att skippa rättvisa.

Hitintills, enligt Aftonbadet, så är en person gripen för misshandel, en person är misstänkt för våld mot tjänsteman samt en person är misstänkt för brott mot knivlagen.

Händelsen verkar sättas i samband med ett flygblad med följande text som ska ha delats ut tidigare idag:

Det är nog nu!

Att Sverige inte är som det en gång var kan ingen ha missat vid det här laget, och i princip varje dag tvingas vi numera vakna upp till nya mord, rån, våldtäkter och andra övergrepp. Vi har tvingats genomlida otaliga fall av den typens grova brottslighet där förövarna dessutom mer eller mindre slipper undan straff genom att hävda att de är under 15 år. Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ”ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen.

Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ”gatubarnen” som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet – därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans.


  • Publicerad:
    2016-01-29 23:40