Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polisen stänger ner hemsidor för fotbollssupportrar

CENSUR. Efter medial hets har Göteborgspolisen stängt ned privata Internetforum som nyttjats av så kallade fotbollshuliganer. Nu väntar förundersökningar mot personer som legat bakom forumen.

Fotbollssupporter tog fajten mot terroristerna – “Fuck you I’m Millwall”

STORBRITANNIEN. När de tre London-terroristerna i lördags attackerade en restaurang ställde sig en totalt orädd Millwall-supporter upp och tog fajten mot dem.

Fotbollsfirmor fortsätter attackera rasfrämlingar

MASSINVANDRINGEN. Tidigare i år samlades flera av Stockholms fotbollssupportrar för att ge igen på de så kallade marockanska gatubarnen som under en tid hade trakasserat svenskar och ägnat sig åt kriminalitet. Enligt Svenska Dagbladet har firmorna fortsatt med sitt engagemang.

Polisen höjer beredskapen inför helgen

INRIKES. Polisen höjer beredskapen inför helgen. Detta för att hindra eventuella medborgargarden att agera mot kriminella invandrare.

Polisen tillsätter specialstyrka för att stoppa “huligangängen”

INRIKES. Efter att svenska fotbollsfirmor gått samman för att stävja det mångkulturella våldet och sextrakasserierna på gatan har nu polisen valt att tillsätta en specialstyrka som ska agera mot ”huligangängen”.

Huliganer spöar kriminella invandrare i Stockholm

SVERIGE. Hundratals så kallade huliganer drar i nuläget runt i centrala Stockholm och tillrättavisar de många kriminella ”gatubarn” som tagit sig hit från Nordafrika.