Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsens aktioner i Stockholm: ”Frige Rob Rundo!”

”Bryt Demokratins Bojor!” Banderoller runtom i staden, vid två ambassader hölls tal.

Nordiska motståndsrörelsens aktivister angripna – försvarar sig

Uttalande om slagsmål   Avvärjer oprovocerat våld – nu anmälda för misshandel.

Grekiska patrioter protesterade våldsamt och framgångsrikt mot förrädarmöte

GREKLAND. Upprörda fotbollssupportrar störde framgångsrikt ett vänstermöte i Thessaloniki. Rent generellt håller stämningen i Grekland på att hetta till över Makedonien-frågan och extremvänstern möter motstånd på gatan.

En kamporganisation på offensiven

MÅNADSRAPPORT. Under januari månad har Motståndsrörelsen flyttat fram sina positioner på alla fronter men inte enbart på gatan och i parlamenten utan även på vägen mot organisationens fulla potential.

Motståndsrörelsen slog tillbaka främlingsattack!

SALEM. När aktivister ur Näste 1 höll en offentlig flygbladsutdelning i Salem under dagen så gick en grupp rasfrämlingar till attack mot aktivisterna som blixtsnabbt slog tillbaka angreppet. Nordfronts korrespondent från Näste 1 var på plats och intervjuade en av aktivisterna.

RKU-lokal i Karlstad vandaliserad

ANTIKOMMUNISM. En Nordfront-läsare i Karlstad råkade på väg hem från jobbet upptäcka att en lokal vandaliserats med anti-kommunistiska slagord. Det visade sig vara RKU:s tidigare hemliga lokal som vandaliserats.

Brittiska patrioter angripna av rasfrämlingar utanför moské

GATUKAMP. Brittiska patrioter från Britain First genomförde igår en tyst manifestation utanför en moské i östra London. Efter 20 minuter hade en pöbel på 150 rasfrämlingar samlats och angrep patrioterna som flydde från platsen på uppmaning från polisen. Britain First uppger att rasfrämlingarna stal kameror och filmen de publicerat visar hur rasfrämlingarna angriper patrioterna och stjäl deras brittiska flaggor.

Ku Klux Klan knivhögg mötesstörare i självförsvar i samband med en manifestation

USA. Slagsmål utbröt och tre personer blev knivskurna under gårdagen när meningsmotståndare försökte stoppa en Ku Klux Klan-manifestation Anaheim.

“Antifascister” förnedrade i Dover!

STORBRITANNIEN. I lördags demonstrerade brittiska nationalister i Dover mot massinvandringen till Storbritannien. ”Antifascistiska” motdemonstranter försökte störa demonstrationen men filmer på Youtube visar hur nationalisterna besegrar motdemonstranterna och hur en grupp motdemonstranter tvingas gömma sig bakom polisen där de blir hånade och bespottade av patrioterna.

Slagsmål efter Folkets demonstration!

STOCKHOLM. Ett antal personer som deltog i Folkets demonstration ska efter demonstrationen ha angripit rasfrämlingar, uppger Aftonbladet. Uppdaterad.

Huliganer spöar kriminella invandrare i Stockholm

SVERIGE. Hundratals så kallade huliganer drar i nuläget runt i centrala Stockholm och tillrättavisar de många kriminella ”gatubarn” som tagit sig hit från Nordafrika.

Upplopp i samband med invandringskritisk manifestation i Nederländerna

NEDERLÄNDERNA. Invandringsmotståndet i Nederländerna verkar ha radikaliserats och nyligen uppstod vad som ser ut som ett våldsamt upplopp i samband med en manifestation mot planerna på att öppna ett stort asylboende i Geldermalsen.

FILM: Franska patrioter jagar och misshandlar muslimer (uppdaterad)

FRANKRIKE. En film från Frankrike som påstås, och ser ut att, visa hur en grupp patrioter som är beväpnade med batonger jagar och misshandlar muslimer eller rasfrämlingar i Paris. Filmen publicerades förra veckan och har tusentals visningar men händelsen verkar inte ha rapporterats i media, vilket gör att det är svårt att veta vad motivet var och om händelsen verkligen är ny.