EUROPA. Transvestiten Fredrik Federley kommer att företräda Sverige och Centerpartiet i Europaparlamentet.

feder

I EU valet fick Centerpartiet ett mandat i EU-parlementet. Med över 30 000 personröster och därigenom 3 000 röster fler än toppkandidaten Kent Johansson, är det nu klart att det är transvestiten Fredrick Federley som ska åka till Bryssel. Detta enligt siffror från Valmyndigheten.

Fredrick Federley, också känd som ”Ursula”, uppmärksammades tidigare i år för att ha tagit avstånd från rasismen genom en symbolisk häxbränning genom att bränna ”fördomspinnar”. Detta gjordes nära en plats där man tidigare hade bränt häxor. Federley har också deltagit i demonstrationen i Kärrtorp med bland annat Revolutionära fronten. Detta har Federley ursäktat på sin blogg genom att bland annat skriva att han ”kan heller inte bojkotta pridetåget trots att det finns våldsvänster representerad i tåget för vilka jag känner den största avsky”.

Fredrick Federley har tidigare erkänt att han har provat kokain och hasch under tiden han var ordförande för Centerpartiets ungdomsförbund. Han har också velat legalisera prostitution i Sverige. Det är dock oklart om detta är frågor han vill driva i EU. Angående migrationspolitik har Federley skrivit på sin blogg att ”EU måste kraftigt öka reformtakten för att få en gemensam migrationspolitik som är öppen, human, generös och rättssäker”. Dock har Federley erkänt att han har skänkt pengar till den israeliska armén, ett land som inte är känt för en human flyktingpolitik. Federley har också kallat staterna runt Israel för ”skurkstater” samt burit en judestjärna under en TV-sänd debatt.

Fredrick Federley är sedan år 2012 gift med Johnny Kroneld som är digitalmarknadschef för Coca-Cola som han tillsammans med har en dotter. Till QX.se sa Federley år 2011 att ”det är fel att vara tvungen att göka för att få barn!”.

Källa:
Personröster Centerpartiet


  • Publicerad:
    2014-05-29 23:05