Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Federley kände till sambons pedofilbrott – träffade honom på ökänd bög-app

Av Redaktionen, 2020-11-27
redaktionen@nordfront.se

PEDOFILI. Federley träffade sin pedofilsambo på bögdejtappen Grindr, ett känt tillhåll för pedofiler. Dessutom kände han till sambons barnvåldtäkter redan när de flyttade ihop.

Fredrick Federley (Foto: Pressbild/Centerpartiet) och sambon Jonas Almqvist (Foto: Facebook).

Det var skvallersajten ”Stoppa Pressarna” som först avslöjade att Centerparti-toppen och EU-parlamentarikern Fredrick Federleys sambo var en pedofil som dömts för ett stort antal pedofilbrott, däribland inte mindre än 22 våldtäkter mot barn.

Avslöjandet fick Federley att lämna sin politikerkarriär och Nordfront kunde under gårdagen avslöja att Federleys pedofil-pojkvän heter Jonas Erik Emmanuel Lind (19780227-0012), som dock bytt namn till Jonas Love Emanuel Almqvist.

LÄS MER: Centertopp lämnar politiken efter att hans pedofila sambo avslöjats

Idag skriver Stoppa Pressarna mer om Federleyfallet, med tanke på att Federley i ett Facebookinlägg antytt att han fram till nyligen varit ovetandes om att hans sambo dömts till 9 års fängelse för väldigt grova sexualbrott mot barn och att anledningen till att han lämnar politiken har att göra med hur dåligt han mått över den vetskapen.

Men enligt Stoppa Pressarna, som talat med flera personer i C-politikerns närhet och i Björbo i Dalarna där Federley och pedofilen Lind lever tillsammans i en dalagård från sekelskiftet, kände Federley till pojkvännens pedofilbrott när han bad honom flytta in i gården.

— Jag såg hans inlägg, det var formulerat som om att han precis fått reda på att hans sambo är pedofil. Sanningen är att mannen har bott i Björbo sedan i somras, och redan andra gången de träffades fick Federley reda på allting, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Redan vid andra ”dejten” med pedofilen ska Federley alltså ha fått reda på den nya ”kärlekens” pedofila läggning.

— Han har vetat om det här sedan andra träffen med pedofilen, Federley diktar upp den här historien om sjukskrivning och dåligt mående för att rädda sitt eget skinn, säger en person till Stoppa Pressarna.

Han ska till och med ha berättat för grannar och bekanta att hans pojkvän ”suttit inne” och även erbjudit dem att läsa domen.

— Han har varit så fräck att han sagt att sambon suttit inne och samtidigt erbjudit dem att läsa igenom domen, men då har de självfallet sagt ”nej tack”, det tycker jag visar på hur Federley manipulerar folk, säger en källa nära Federley till skvallersajten.

Till vissa ska han till och med ha berättat om sambons pedofila sexualbrottslighet. En kvinna boende i Björbo berättar till Stoppa Pressarna:

— Han har påstått att den där mannen bättrat sig och blivit en ”bättre människa”. Detta har han påtalat för flera boende i Björbo i ett försök att vinna stöd för honom och hans partner, säger kvinnan till Stoppa Pressarna.

En flerbarnspappa, som är ”mycket upprörd” över att hans egna barn lekt i närheten av pedofilgården, är inne på samma linje:

— Det är ännu mer beklämmande att han har vetat om det här och nu gör han en snyfthistoria. Mellan raderna så framställer han det som om att han inte vetat något. Pedofilen har sagt till flera av oss här i Björbo att Fredrick har känt till det här hela tiden.

Pedofilgården i Björbo: Huset där Federley inhyser sin pedofilpojkvän ligger idylliskt på Dalarnas landsbygd. Foto: Google maps.

Att relationen sedan en tid tillbaka är över stämmer inte heller, enligt flerbarnspappans upplevelse.

— Det här är bullshit, Federley och hans sambo ringde runt i lördags när alla i Björbo fick reda på det och försökte försköna allt. Pedofilen sa till min granne ”jag har varit öppen med Fredrick, han har vetat om det här hela tiden”. När jag kom med bilen i dag stod pedofilen med Fredricks pappa och klappade fåren, avslutar flerbarnspappan.

Träffades på bögsexapp – känt tillhåll för pedofiler
I en annan artikel skriver Stoppa Pressarna om hur Federley träffade pedofilen, nämligen på sexdejtappen Grindr, som är ett slags Tinder för bögar – men också pedofiler.

Grindr har skakats av flera pedofilskandaler, där äldre bögar använt appen för att komma i kontakt med unga pojkar.

Stoppa Pressarna skriver vidare att Grindr är en populär samlingsplats för kändiseliten i Sverige:

På Grindr finns flera offentliga personer och även prisbelönta journalister som arbetar på riksmedia, både på stora tidningar och på framträdande nyhetsredaktioner inom tv. Dessa personer är anmärkningsvärt öppna och delar ofta med sig av intima bilder – öppna att se för alla och envar.

De i Federleys närhet som Stoppa Pressarna har talat med upplever dock pedofilpojkvännen som ”heterosexuell” och misstänkt ”sol-och-vårare”.

— Vi har inte blivit riktigt kloka på det här, mannen har känts heterosexuell men ändå valt att leva med Fredrick. Vi har trott att mannen har varit något av en sol-och-vårare, vittnar en person i Federleys omgivning.

De sexualbrott han tidigare dömts för var dessutom mot flickor. Men Grindr är inte den första bögtjänsten som Federletys sambo använt sig av.

I domen mot honom från 2014 framgår det att han använde tjänsten Qruiser, som drivs av homolobbyns egen propagandatidning QX. Qruiser beskriver sig självt som ”Nordens största community för Dig som är homo, bi, trans, queer samt för våra vänner”. På Wikipedia kan man läsa:

Qruiser är en virtuell mötesplats där, som namnet antyder, män och kvinnor och transpersoner kan knyta kontakter med varandra (jfr. engelskans cruising (raggning) som bland annat betecknar sexuellt kontaktskapande mellan män på offentliga platser).

Enligt statistik från 2017 hade sajten över 80 000 medlemmar. Som Nordfront tidigare uppmärksammat har även Qruiser drabbats av flera pedofilskandaler, vilket är ett återkommande tema i homolobbysammanhang.

LÄS ÄVEN: Aftonbladet-judinna om SVT-runkaren: ”Bögar gör så här!”

Det var via Qruiser som Jonas Almqvists fick kontakt med bland annat pedofilen David Pedersen (19880328-4879), på Qruiser känd som ”kåtpojke98” och ”pojken1988”, som han sedan livesände sexuella övergrepp på sina styvdöttrar till. Pedersen instruerade Almqvist i hur han skulle begå övergreppen på styvdöttrarna, var medåtalad i Almqvist fall och dömdes till fem års fängelse.

David Pedersen kom under sin anstaltsvistelse att vägra lämna drogprov eller delta i behandling för hans perversa böjelser, varför hans villkorliga frigivning sköts upp två gånger med sammanlagt 4 månader och 10 dagar. Sedan frigivningen har han fått ett kontaktförbud gentemot sin son så sent som 2018, då han erkänt att han haft sexuella tankar om denne.


  • Publicerad:
    2020-11-27 19:46