PEDOFILI. Nya uppgifter från Stoppa Pressarna berättar om hur Fredrick Federley bjöd in ytterligare en pedofil till Bryssel där de tillsammans gick på sexklubbar i EU-huvudstaden.

Centertoppen Fredrick Federley. Foto: Pressbild, Centerpartiet.

Nordfront har tidigare uppmärksammat Stoppa Pressarnas avslöjandet om EU-parlamentarikern Fredrick Federley, vilka har lett till att han ”tagit en paus” från politiken. Federley har inte bara sedan i somras levt som sambo med en man som dömts för grova sexualbrott mot barn, han är även umgåtts flitigt med ytterligare en dömd pedofil.

Nu skriver Stoppa Pressarna mer om Federleys umgänge med den andre pedofilen, vars identitet ännu inte har kunnat verifieras men som beskrivs som en ”46-årig man verksam inom näringslivet som just nu sitter i fängelse för barnporrbrott”.

Stoppa Pressarna har kartlagt de två männens umgänge och bland annat upptäckt att Federley ”gillat” ett stort antal Facebook-inlägg från pedofilen, även månader efter att pedofilen dömts till fängelse.

Federley och pedofilen ska ha träffats och umgåtts i flera av Europas storstäders nattliv. Bland annat ska Federley har välkomnat pedofilen till Bryssel, där Federley representerar Sverige i EU-parlamentet. Där ska de ha gått på sexklubbar tillsammans, på ”jakt efter sex”.

En källa nära Federley berättar för Stoppa Pressarna:

— De har träffat varandra privat på kvällarna efter att programmet för dagen varit över, de har inte träffats som ”par” men de har tillsammans gått på jakt efter sex.

— De handlar om privata sexpartyn och besök på olika gayklubbar i stan i samband med att de har varit där och jobbat. Det har rört sig om ett stort antal sexkontakter, fortsätter källan som enligt Stoppa Pressarna är ”initierad”.

På Centerpartiets hemsida anges Fredrick Federley fortfarande som partiets andre vice ordförande samt talesperson för EU-frågor och Centerpartiets jordbruks- och klimatpolitik.


  • Publicerad:
    2020-11-30 16:00