INRIKES. Efter att det avslöjats att centerpartisten Fredrick Federley fram tills det avslöjades varit sambo med en pedofil anklagas han vara god vän med ytterligare en pedofil.

Centerpartisten Fredrick Federley, som nyligen avslöjades vetandes vara sambo med en dömd pedofil, anklagas nu för att vara nära vän med ytterligare en sådan av sajten Stoppa pressarna. Enligt uppgifterna har Federley besökt flera europeiska städer tillsammans med mannen, som dömdes till fängelse i april i år. Innehållet i domen beskrivs av Stoppa pressarna enligt följande:

Under perioden 9 juni 2018 till 23 oktober 2018 har han under signaturen ”Olle” på appen Telegram skickat en mängd meddelanden och erhållit svar från signaturen ”Peter Larsson” där han ger uttryck för att han önskar eller fantiserar om att begå grova anala och vaginala våldtäkter av spädbarn och barn i förskoleåldern.

Dessutom ska Federleys pedofilvän ha planerat en träff med likasinnade där man skulle se på barnpornografi. Han ska även ha haft kontakt med ännu en pedofil som begått övergrepp mot sina egna barn.

Pedofilen dömdes till tre månades i fängelse, ett straff han nu avtjänar. Enligt Stoppa pressarna har Federley och pedofilen relativt nyligen gillat varandras inlägg.


  • Publicerad:
    2020-11-29 20:15