PEDOFILI. Förra veckan avslöjades det att den centerpartistiska EU-parlamentarikern, Fredrick Federley bodde sambo med en dömd pedofil. Nu har polisen gjort någon typ av insats på Federleys gård. 

T.v. Fredrick Federley. T.h. Pedofilen Jonas Almqvist. I bakgrunden syns Federleys bostad.

Förra veckan avslöjades det att EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) bott tillsammans med en dömd pedofil. Sedan dess har skandalen bara blivit djupare och djupare, enligt uppgifter har Federley haft kontakt med inte mindre än tre pedofiler.

Nyligen genomförde polisen någon typ av insats vid Federleys gård. Grannarna har sett flera polisbilar som stannat vid gården.

— Det har varit flera polisbilar och även bilar som har sett ut som civila polisbilar på gården. Jag har inte hört något om varför de är där. Det har varit en massa fordon som rullat in på gården, säger en invånare i Björbo till Stoppa Pressarna.

Ännu har det inte visats sig vilken typ av insats polisen gjorde där. Vissa har spekulerat om att det kan ha varit en husrannsakan. Det skulle också kunna vara att Federley behövt mer polisbeskydd efter att pedofilskandalen uppdagats.

— Det är en tryckt stämning i Björbo, alla tycker det är jättejobbigt. Det finns några få som ”håller på Federley” men de flesta är rejält förbannade, de känner sig lurade av honom. Folk blir ovänner över det här, berättar en av Federleys grannar i byn.


  • Publicerad:
    2020-12-06 17:25