Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Federley-skandalen växer: Kopplas nu till tredje pedofil

Av Redaktionen, 2020-12-03
redaktionen@nordfront.se

PEDOFILI. Stoppa Pressarna har avslöjat att Fredrick Federley (C) har haft sexträffar med en tredje pedofil. ”Hans faiblesse och fascination för sexdömda och perversa män verkar i det närmaste omättlig”, skriver sajten.

Centertoppen Fredrick Federley bodde tillsammans med en dömd pedofil. Foto: Pressbild, Centerpartiet.

Nordfront har följt det många avslöjanden som skvallersajten Stoppa Pressarna gjort rörande Centertoppen och EU-parlamentarikern Fredrick Federley, som dessutom är Centerpartiets andre vice ordförande.

Han ska sedan i somras ha bott sambo med en pedofil som är mitt uppe i ett 9-årigt fängelsestraff för grova våldtäkter och andra sexbrott mot sina styvdöttrar. Pedofilen, som numera heter Jonas Love Emanuel Almqvist, ska ha flyttat in i Federleys idylliska dalagård i Björbo när han nyligen blivit villkorligt frigiven från fängelsestraffet tidigare i år.

Enligt ett avslöjande från Expressen satt Federley med under ett möte som  pedofilsambon hade med Kriminalvården i september. Där ska han ha reagerat kraftigt på att Kriminalvården försökte ”lägga sig i” deras relation och det faktum att pedofilen bodde hos honom. Federley ska ha uttryckt till Kriminalvården att han är ”en viktig person” och att det skulle kunna skada honom om andra fick kännedom om sambons brottslighet.

Gården där Federley inhyser sin pedofilpojkvän ligger idylliskt på Dalarnas landsbygd. Foto: Google maps.

Kriminalvården ska också ha uppfattat mötet som att Federley försökte påverka deras arbete.

Tredje pedofilen dömd för grova sexbrott mot pojkar
Snart kom det också att avslöjas att Federley hade kontakter med en andra pedofil, en tidigare toppolitiker i norska systerpartiet Senterpartiet, som just nu avtjänar ett fängelsestraff för barnpornografibrott.

Tillsammans ska de ha gått på sexklubbar i Bryssel, där Federley representerar Sverige i EU-parlamentet.

Nu skriver Stoppa Pressarna att Fredrik Federley haft en relation med en tredje pedofil. ”Hans faiblesse och fascination för sexdömda och perversa män verkar i det närmaste omättlig”, skriver sajten som berättar att den tredje pedofilen är dömd för flera sexuella övergrepp mot unga barn, företrädesvis pojkar, och att han har suttit i fängelse för flera övergrepp och våldtäkter.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna ska Federley haft flera ”diskreta träffar” med pedofilen på en ort i Mellansverige. De två männen uppges ha ”funnit varandra” och haft en ”fin gemenskap och samvaro”,

Något mer framgår inte om den tredje Federley-pedofilen i skrivande stund, men Nordfront följer ärendet.

Fredrick Federley har sedan avslöjandet sjukskrivit sig och svarar inte på medias kontaktförsök. ”Jag är sjukskriven och kan inte genomföra intervjuer nu. Jag har under längre tid mått väldigt dåligt, vilket har eskalerat den senaste tiden”, skriver han exempelvis i ett meddelande till Expressens David Baas när denne försöker nå honom.

Vet du mer om Fredrick Federley eller andra politiker? Kontakta då Nordfront på redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2020-12-03 13:18