PEDOFILI Den tidigare centerpartisten Fredrick Federley har, som av en slump, träffat ännu en pedofil.

Det var förra året som det avslöjades att centertoppen och bögen Fredrick Federley var sambo med en dömd pedofil. Den så kallade Björbo-pedofilen, Jonas Love Emanuel Almqvist.

Efter avslöjandet växte skandalen i flera veckor, då Federley kopplades till en rad pedofiler.

Federley och Almqvist gick isär, men nu träffar han en ny pedofil, avslöjar Stoppa Pressarna.

Den 17 och 18 december stod en Volvo herrgårdsvagn parkerad utanför Federleys nya hem i Dala-Floda, tillhörande en tidigare dömd pedofil.

Stoppa Pressarna kallar honom för ”Volvo-pedofilen”. Mannen ska tidigare ha arbetat som lärare i en mindre ort i Mellansverige.

Han har utfört sexuella övergrepp mot barn på flera platser, både i sin egen bostad, men också hemma hos ett barn vars föräldrar han var bekant med. Övergreppen filmades och delades med minst två andra personer.

Övergreppen ska ha skett mellan juni 2013 och november 2016. Volvo-pedofilen dömdes för två fall av våldtäkt mot barn, två fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, ett fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering, tre fall av grovt barnpornografibrott och ett fall av sexuellt ofredande.

För detta dömdes mannen till fem års fängelse och fick betala 300 000 kronor till de drabbade barnen.

— Han verkar ju inte ha lärt sig någonting, jag förstår inte att han väljer att umgås med ännu en dömd pedofil, kommenterar en boende i närheten till Stoppa Pressarna.

Nordfront följer fallet.