HOMOLOBBYN. Samtidigt som han söker bögsex på Grindr verkar Fredrick Federley ha haft en dejt med sin ex-pojkvän, pedofilen som dömts för 22 fall av barnvåldtäkt.

Fredrick Federley (Foto: Pressbild/Centerpartiet) och sambon Jonas Almqvist (Foto: Facebook).

Det är återigen Stoppa Pressarna som på ett föredömligt sätt har granskat den profilerade Centerpartisten och homosexuella transan Fredrick ”Ursula” Federleys förehavanden.

I måndags rapporterade tidningen att en av deras läsare noterat att det stod en röd Toyota Avensis från 1998 på parkeringen utanför Federleys hem i Björbo, Dalarna.

— Jag har sett den bilen där flera gånger tidigare, ofta på konstiga tider och undrat över den, det var därför jag tog en bild och hörde av mig till er, förklarade mannen för Stoppa Pressarna.

Enligt Stoppa Pressarna tillhör bilen, som sågs hos Federley tidigt på söndagsmorgonen, den så kallade Björbo-pedofilens 67-åriga mamma, vilket starkt tyder på att Federley återupptagit sin relation med pedofilen Jonas Almqvist eller åtminstone träffat denne i smyg.

Avgick två gånger efter pedofilskandalen
Det var Stoppa Pressarna som tidigare i år avslöjade att Federleys dåvarande sambo – som nu alltså verkar ha varit på besök hos Federley igen – var en man dömd till nio års fängelse för 22 fall av grov våldtäkt av barn. Skvallertidningen kunde också avslöja att Federley hade andra pedofiler i sin bekantskapskrets och Federley tvingades därför motvilligt lämna politiken och påstå att han även lämnat pedofilen Jonas Almqvist som tidigare hette Jonas Lind.

Efter skandalen försökte Federley göra en misslyckad politisk comeback genom att kandidera i kyrkovalet. Det faktum att han var buksvåger med barn upprörde dock allmänheten så kraftigt att Federley kände sig tvungen att hoppa av politiken igen.

Söker nya relationer på Grindr trots mötet med pedofilpartnern
I tisdags följde Stoppa Pressarna upp sin Federley-bevakning genom att avslöja att han fortsatt vara aktiv på bögsex-appen Grindr där han träffade sin pedofilsambo. Tidningen förklarar det hela på följande sätt:

Grindr är populär bland främst homosexuella män och den används ofta för tillfälliga och snabba sexuella kontakter – ofta i direkt anslutning till att man fått kontakt.

Självfallet händer dock att det uppstår kärlek på Grindr som i fallet mellan Fredrick Federley och den dömde pedofilen.

Ett vittne bekräftar sedan för Stoppa Pressarna att han sett Federley söka nya homorelationer på Grindr den senaste tiden.

— Han kan inte låta bli, det är helt uppenbart. Jag har sett honom på Grindr flera gånger den senaste tiden. Jag är lite förvånad över att han inte är mer diskret och anonym, det är nästan som att han vill bli upptäckt eller så vill han utnyttja sitt kändisskap för att ragga, säger uppgiftslämnaren.

Stoppa Pressarna spekulerar därför i att Almqvist och Federley kan ha ett öppet förhållande då de träffas samtidigt som Federley är aktiv på Grindr. Tidningen avslutar sedan sin rapportering med följande kommentar:

Om nu Fredrick Federley träffar någon ny käresta på Grindr får vi hoppas att han inte återigen gör om misstaget att träffa en man med en våldtäktsdom mot barn i bagaget.


  • Publicerad:
    2021-07-22 16:30