BJÖRBO. Centerpartisten Fredrick Federley klickade för en vecka sedan gilla på ett inlägg av sin ökände före detta sambo, enligt Stoppa pressarna.

Utåt har Fredrick Federley brutit med sin ökände pedofilsambo, men enligt webbtidningen Stoppa pressarna klickade Federley för bara en vecka sedan ”gilla” på ett instagraminlägg pedofilen publicerat:

— I dag sätter vi alla fina regnbågsfamiljer i centrum! All kärlek till er, skrev Federleys före detta sambo från ett anonymt konto.

Ett anonymt konto har även Federley, rapporterar Stoppa pressarna. Kontot avslöjas av att det är döpt efter ett säreget intresse Federley har. Det är från detta konto han har klickat gilla på den före detta sambons inlägg.

Om Federley ljuger om att han brutit kontakten är det inte första gången. Sedan tidigare är det bevisat att han ljugit om att han inte känt till domen mot den tidigare sambon.

Pedofilen rapporteras ha ett intresse för fotografi, aktiehandel och diverse vänsterpolitiker, exempelvis Nooshi Dadgostar, utifrån vad han gör med sitt konto. Han följer också sidan Peddocatchers, som jagar och hänger ut pedofiler.

Stoppa pressarna har också publicerat en artikel med uttalanden från pedofilen själv om tiden kring avslöjandet om Federley.


  • Publicerad:
    2021-05-09 23:45