INRIKES Juden Robert Aschberg har bjudit in den pedofilkopplade tidigare centertoppen Fredrick Federley till en debatt med Publicistklubben. Där ska Federley få recensera ”hur medierna sköter sitt jobb”.

Det var 2020 som Stoppa Pressarna avslöjade att Centerpartiets homo-stjärna Fredrick Federley bodde sambo med en dömd pedofil. Senare avslöjade man även otaliga kopplingar och umgängen den tidigare c-toppen har och har haft med diverse andra dömda pedofiler, alltifrån på den svenska landsbygden till dekadenta bögklubbar ute i Europa,

Federleys dragning till män som våldtar barn tvingade honom att avgå från sina toppuppdrag för Centerpartiet. Trots flera försök att komma tillbaka till rampljuset har han inte riktigt lyckats att göra comeback sedan dess.

Men nu får han hjälp av ingen mindre än juden och Expo-bossen Robert Aschberg. Det är Stoppa Pressarna som avslöjar att Aschberg bjudit in Federley till en debatt med Publicistklubben, där Federley ska få diskutera ”hur medierna sköter sitt jobb”.

På Publicistklubbens hemsida skriver man om eventet:

Välkommen till en kväll där vi tillsammans med nuvarande och tidigare rikspolitiker vrider och vänder på den svenska politikbevakningen. Hur mycket vet journalister om politik egentligen? Hur når man maximal spridning för sitt utspel? Vilka frågor glömmer vi att ställa?

Förutom Federley har Aschberg bjudit in sin stamfrände, den tidigare SD-toppen Paula Bieler, samt riksdagsledamoten Hanif Bali (M).