Nordiska kvinnor har blivit lovliga byten på det egna territoriet, skriver Nationellt Motstånds Paulina Forslund. ”Hur många fler ska tillåtas våldtas, förolämpas eller till och med dödas innan det är nog?”

Det talas i media om hedersmord. Det mördas unga flickor och kvinnor med invandrarbakgrund. Det är inte vanligt, men det sker. Nordborna förfasas över detta inslag i det nu allt mer mångkulturella samhället. Tradition och religion sägs vara skälet till dessa handlingar. Och männens heder.

Frågan man verkligen borde ställa sig är vart vårt folks heder tagit vägen? Vad är den nordiska synen på heder och ansvar? En annan sak som är viktig att ta upp i sammanhanget är hur vi nordiska kvinnor värderar oss själva? Varför ser man kvinnor som villigt går med på att vara tillsammans invandrare? De nordiska männen bär såklart ett ansvar i detta. Hade invandrarna insett att de nordiska kvinnorna värderades högt skulle de kanske passa sig för att kalla dem för horor och leka av sig med dem? Hade en nordisk far tillsammans med sina söner förklarat att inte vem som haver får umgås med deras dotter/syster hade vi nog sett betydligt färre kvinnor med invandrarmän. Att framföra sitt ogillande direkt till invandrarmannen kan vara en lämplig sak att göra. Att ta ansvar och ge rätt varningar till kvinnan är tyvärr också mycket sällsynta inslag i en mans roll nuförtiden.

För många gånger går det illa, riktigt illa. Det våldtas unga kvinnor var och varannan vecka och många gånger är förövaren av icke-nordiskt ursprung. För vissa slutar det inte vid en våldtäkt. Elin Krantz var en av dem som fick betala med sitt liv. Jag har själv sett på nära håll hur blandförhållanden urartat. Många gånger är mannen charmig, exotisk och spännande. Men kulturkrockar orsakar problem i förhållanden. Det finns till och med statistik över att par tillhörande olika kulturer och av olika etnicitet oftast slutar med skilsmässa/separation.

Min fråga till er läsare är: hur många fler? Hur många fler kvinnor ska få smutskastas, skändas och våldtas innan någon säger ifrån? Var har vår självbevarelsedrift och heder tagit vägen?
Många med mig läste i samband med Elin Krantzs mord att hon var med i gruppen ”gilla olika” på Facebook och att hon vid ett flertal tillfällen flirtat med invandrarmän. Det fanns då människor som tyckte att hon själv var skyldig till det fasansfulla öde hon gått till mötes.

Den sortens ”skyll-dig-själv”-mentalitet som florerar både bland nationella och vanliga nordbor får mig att bli ursinnig men samtidigt illamående. Hur kan man säga att en ung kvinna, av vårt folk, får skylla sig själv när det enda hon gjort sig skyldig till är att vara en produkt av vår tid? Har man inte fått lära sig att man ska vara på sin vakt och akta sig för vissa situationer är man naiv och godtrogen. Det tillsammans med den konstanta mediala hjärntvätten och glorifieringen av både invandring och blandäktenskap ger allt som ofta katastrofala följder.

Lägger man sedan till alla de föräldrar som inte säger ifrån när dottern kallas hora utan istället försöker urskulda sådana övergrepp, uppbackade av ett passivt skolväsende, så är utgången given.

Vi bär ansvar för sådana här dåd. För varje våldtäkt, misshandel och mord på våra nordiska kvinnor bär vi ett tungt ansvar. Ett ansvar att påverka, ett ansvar att förhindra, motverka och sist men inte minst en plikt för att vårt folks självkänsla är en del i kampen för att säkra vårt folks existens.

Så länge inte våra döttrar får veta riskerna kan de inte heller förväntas förstå vad de ska akta sig för. Det har gått så långt att den nordiska kvinnan ses som ”lovligt byte” på sitt egna territorium. Det är fritt fram att låta henne nyttjas, förolämpas och förnedras av den som behagar för att ingen säger ifrån. Jag kan till och med dra det så långt och påstå att den nordiska kvinnan själv inte inser att hon är en hora i deras ögon. Med mantrat inpräntat sedan barnsben att alla är lika är det svårt att förstå att vissa är så olika oss. Övertramp accepteras, för annars är man inte medmänsklig och tolerant. Fan ta ”medmänskligheten”!! Vårt folk våldtas och skändas både fysiskt och själsligt utan att någon säger ifrån. Där har ni sanningen! Det är på tiden att den nordiska kvinnan får tillbaka sin heder och tilldelas den respekt och det skydd hon förtjänar. Fridlys den nordiska kvinnan!


  • Publicerad:
    2012-02-16 00:00