GRATTIS. Onsdagen den 28 juli fyllde Pär Öberg, radiopratare och medlem i Motståndsrörelsens riksledning 50 år.

Pär Öberg har fyllt 50 år! Foto: Motståndsrörelsen.se

Under onsdagen fyllde Pär Öberg 50 år, något Nordfronts redaktion vill gratulera honom för. Pär Öberg är långvarig radiopratare i Radio Nordfront och medlem i Nordiska motståndsrörelsens riksledning sedan många år tillbaka.

Öberg har vid det här laget cirka 30 år av nationellt engagemang bakom sig, varav 20 år i Motståndsrörelsen. Förutom att vara radiopratare och riksledningsmedlem har han också gjort sig känd som talare, föredragshållare och debattör.

Fredrik Vejdeland har skrivit en längre artikel på Motståndsrörelsen.se, där han berättar om den långa tid han känt Pär Öberg. Vejdeland skriver:

Det andra är att Pär hela tiden haft en positiv inställning till kampen. Han har aldrig sett kampen som en börda – eller åtminstone aldrig visat det utåt – utan snarare som en önskvärd och naturlig del av livet. Alltid positiv, alltid hittat lösningar på problem, aldrig kapitulerat inför motgångar. Jag vågar påstå att det var denna mentalitet som räddade organisationen under de år då organisationen höll på att gå under, då denna inställning fungerade som en motvikt till personer vars mentalitet var raka motsatsen.

Nordfront skänker sina varmaste gratulationer i efterskott till Öberg, samt hyllningar för alla år han investerat och fortsatt kommer investera i kampen för det nordiska folkets fortlevnad.


  • Publicerad:
    2021-07-29 22:45