ANNONS. Julrean är i sista minuten igång på Greenpilled, och man hinner dessutom lansera boken Bemästra livet innan sista leveransdatum före jul, men det är ont om tid!

I grevens tid är Greenpilled ute med en lansering av en ny bok och rea inför jul och nyår! Alla kunder kan just nu ange julrea-2020 vid kassan för att ta del av en 15% rabatt på hela beställningen. Utöver det är dessutom flera tidigare bästsäljare tillbaka i lager, med sänkt pris på just de titlarna.

Bemästra Livet – Anton Holzner
Nu har Bemästra livet som utannonserades på Organisationsdagarna också levererats från tryckeriet och går att köpa på Greenpilled. Boken innehåller de två skrifterna Evig front och Bemästra livet av Anton Holzner, som tidigare översatts här på Nordfront.

Trots att de båda skrifterna inte är särskilt långa innehåller de stora mängder visdom. Evig front kan sägas fokusera mer på samhället, kulturen och folket som helhet medan Bemästra livet istället riktar in sig på individen och dennes karaktär och beteende. Båda skrifterna genomsyras dock av en livsbejakande och nationalsocialistisk anda som författaren ville sprida till sina folkkamrater. Sammanfattningsvis kan man säga att Holzners mål med skrifterna var att stärka folkets moral genom att lyfta fram sunda ideal för alla att sträva emot.

Martin Saxlind, i förordet till Bemästra livet

Bemästra livet – Anton Holzner, 100 kr

Det här är en bok som nationalsocialister och politiskt intresserade personer inte vill missa!

Beställ boken innan torsdag kväll 23:59, få den innan jul!

100 kr — Bemästra livet – Anton Holzner


Som nämndes inledningsvis så finns många tidigare bästsäljare tillgängliga och med tillfälligt sänkt pris.

Besök Greenpilled.com och beställ bland tidigare favoriter som det just nu är dubbel rea på:

Butikens kundservice bemannas av Max som kan kontaktas antingen via epostadressen kundservice@greenpilled.com eller +4673 626 03 67 för alla olika ärenden rörande beställningar på webbutiken eller frågor kring produkter.

Besök Greenpilled.com

Viktig information gällande julleveranser

Sista datum för leverans innan jul är den 17. Då skall alltså betalningen för er order vara gjord innan den 17:e december kl 23:59. Då hinner vi se inbetalningen på fredag och kan skicka den direkt då.

Vi fortsätter ta emot beställningar under hela jul och nyår, men leveranser kan förväntas bli försenade om de inte läggs innan sista datum för leverans innan jul.

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta framförallt kläder, böcker, och exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan 29:e mars 2020 finns även deras egna utgåva av Mein Kampf — Adolf Hitler tillgänglig till försäljning.


  • Publicerad:
    2020-12-16 13:20