USA. Tre män och en kvinna föll nyligen offer för två svarta angripare – männen knivhöggs och kvinnan sköts i nacken i sitt hem på västra sidan av Columbus, Ohio. Totalt fem medlemmar i hushållet skadades och fick föras till sjukhus.

Familjen som har en sydstatsflaggan på sin veranda kan ha blivit angripna på grund av sin ras. Familjen är vit och de två gärningsmännen är svarta.

Händelsen började med att de två svarta gärningsmännen bröt sig in i hemmet. Därefter kom en son hem och blev hotad och slagen med pistol, knivhuggen och fastbunden.

Sonens liv räddades när hans far, bror och mor kom hem från sitt arbete. Slagsmål uppstod och kvinnan i huset sköts i nacken, fadern och sönerna knivhöggs flera gånger men deras liv räddades när en av familjemedlemmarna sköt och dödade en av de svarta angriparna. Den andra negern kunde också gripas på plats av polisen.

Allt detta pågick medans familjens små barn i åldrarna fyra år, tre år och sex månader sov på övervåningen.

Etablerad media som annars skriker om rasism när poliser skjuter svarta brottslingar har i det här fallet inte ens nämnt att brottslingarna här gav sig på just den här familjen på grund av deras sydstatsflagga – en flagga som blivit alltmer kontroversiell då den i media utmålas som en rasistisk symbol.

Källa:
Home with Confederate flag invaded, family members shot and stabbed
1 dead, 5 injured in west Columbus shooting


  • Publicerad:
    2015-08-01 23:20