Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Kristianstad

Inbrott i Kristianstads polishus

Krossade fönstret med en sten Fick med sig datorer och polislegitimationer. 

Fritt fram för inbrottstjuvar – polisen utreder inte inbrott i fritidshus

INRIKES. Polisen i Halland meddelar att man inte har resurser nog att utreda inbrott i fritidshus. Om inbrott sker i hus där ingen bor permanent, åker polis sällan till brottsplatsen för att säkra bevis. Annat är det när politisk opposition håller flygbladsutdelningar.

Inbrottstjuv fastnade i ett fönster – ringde räddningstjänsten

INRIKES. En inbrottstjuv sitter häktad efter att han ringt räddningstjänsten under ett misslyckat inbrott då han fastnat i ett fönster.

Kvinna väcktes av främmande man vid sängkanten

VÄSTERÅS. En kvinna vaknade av att det stod en man precis intill henne i sovrummet. Hon hade tidigare lämnat altandörren på glänt eftersom det var väldigt varmt och nu manar polisen till försiktighet.

Hem med sydstatsflaggan invaderades – familjemedlemmar sköts och knivhöggs

USA. Tre män och en kvinna föll nyligen offer för två svarta angripare – männen knivhöggs och kvinnan sköts i nacken i sitt hem på västra sidan av Columbus, Ohio. Totalt fem medlemmar i hushållet skadades och fick föras till sjukhus.

Polisen: “I Sverige kan man inte sova med öppet fönster”

INRIKES. Enligt Polisen är Sverige så osäkert att man inte längre kan sova med öppet fönster utan att bli utsatt för brott.

Inbrotts-tiggare ska ut ur hus

LANDSKRONA. Den grupp av tiggare från Rumänien som brutit sig in i ett hus i Landskrona ska nu tvingas bort av polis. Samtidigt JO-anmäls polisen för att under flera dagar inte ha stoppat pågående brottslig verksamhet.