FILM. I lördags lade Red Ice Radio upp ett längre klipp på Youtube som förklarar och visar hur den västerländska kulturen har infekterats och slutligen helt slukats av den judiska ideologin ”Hollywoodism”.

Red Ice Radio har nu släppt ett längre Youtube-klipp som kort går igenom hur den västerländska kulturen helt har infekterats och slukats av den judiska ideologin ”Hollywoodism”. I Youtube-klippet förklarar man hur Hollywood skapades av judiska invandrare under 20-talet och hur Hollywood har låtit sprida det som vi idag kallar för modern kultur, även känt som dekadent kultur.

”Hollywoodism” har spelat en betydande roll i nedbrytandet av de traditionella västerländska värderingarna som en gång i tiden varit rådande och har ersatt dessa med nya värderingar. Kulturmarxism, rasblandning, HBTQ, och sodomi är endast några av de nya dekadenta värderingar som Hollywood har gjort till normer i dagens samhälle.

Nedan följer ett utdrag ur början av klippet:

De skapade sitt eget Amerika, ett Amerika som inte är det riktiga Amerika. Det är deras egen version av det riktiga Amerika. Men till slut blev denna skugga av Amerika så populär och fick sån enorm spridning att dess bilder och dess värderingar kom att sluka det riktiga Amerika. Amerikaner började sedan att definiera sig själva som denna skugga av Amerika som skapades av östeuropeiska judiska immigranter.


  • Publicerad:
    2015-03-15 22:40