VECKANS FRÅGA. Hur ska vi göra för att nordiska kvinnor ska slippa bli våldtagna och sexuellt ofredade av främlingar?

Festivaler har blivit en farlig plats för nordiska kvinnor.

Festivaler har blivit en farlig plats för nordiska kvinnor.

Att vara svensk kvinna i dagens mångkulturella Sverige kan vara farligt, vilket sommarens våldtäktsboom på festivaler visar. Nordfront intervjuade nyligen en 15-årig flicka som blev sexuellt ofredad av en invandrare i samband med en konsert, något som skedde trots att hon bevistade konserten i grupp med sina kompisar (vilka också utsattes för ofredanden).

Den explosion av sexuella övergrepp som sker mot nordiska kvinnor antyder att de som begår övergreppen blivit både fler och fräckare då de mer ofta än förut kan strunta i att kvinnor går i grupp eller att de ibland kan utföra övergreppen mitt på ljusa dagen.

De allra flesta svenskar har identifierat mångkulturen som grundorsak. Frågan är hur det mångkulturella samhällets konsekvenser (våldtäkter och sexuella ofredanden av nordiska kvinnor) ska lösas tills det att vi nått makt och inflytande nog att utrota orsaken för gott?

veckans-fråga-hotbild-kvinnorNordfront ställde frågan till sina läsare och fick till svar att kvinnor måste utbildas i självförsvar och säkerhetstänk samt att männen måste närvara när det behövs. 62 procent anser detta. 12 procent svarade på ett snarlikt alternativ fast där ansvaret helt ligger på kvinnan att se till att hon själv hanterar situationer som uppstår.

7 procent anser att läget är så allvarligt att nordiska kvinnor inte ska vistas ute utn mäns sällskap och 7 procent menar att kvinnor inte ska vistas på festivaler eller andra sedeslösa tillställningar.

I kommentarsfältet kretsade många kommentarer kring rätten att bära vapen för att försvara sig och att männen måste börja agera för att försvara nordiska kvinnor. En som anser att männen måste börja agera mer manligt och försvara den nordiska kvinnan, även när hon på grund av systemets hjärntvätt vistas på fel ställen eller uppträder för berusad och oansvarigt för sitt eget bästa, är Mia Nemesis:

Främlingarna begår krigshandlingar och ni svenska män måste inse att det är en krigsförklaring och bör besvaras därefter. När ni sitter med era löjliga argument om att vi kvinnor ska göra si eller så eller att vi får skylla oss själva osv för att vi beter oss fel. Men ärligt talat ni män måste visa vilka som bestämmer. Sätt ner foten och sluta vara såna fega kräk. Visa att ni är män, inte bara genom att försvara oss utan visa med hela handen var skåpet ska stå. Vi kvinnor är känslomässiga varelser som inte alltid vet vårt bästa. Vi behöver er på så många plan, som män och inte dessa feministmän, utan som riktiga män.

Ni skulle få med er mer kvinnor om ni verkligen visade att ni försvarar oss. Jag vet många kvinnor som är livrädda över invandringen men vad ska de göra när våra svenska män bara sitter och gnäller om feminister?

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-09-05 09:50