INSÄNDARE. En högstadieelev skriver i den här insändaren om hur kulturmarxisterna flyttar fram sina positioner med hjälp av ny teknik för att nå ut till barn och unga.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

För drygt en vecka sedan väntade jag och mina klasskamrater i nionde klass inför den kommande lektionen.
Jag vände blicken åt min ena sida och observerade till min förvåning att min kompis laddade ned ett spel med en afrikansk, muslimsk kvinna som ikon.
Runt henne stod andra vita flickor och tittade på när hon laddade ned denna app.
Jag blev nyfiken och började själv titta på när de spelade spelet och resonerade kring händelseförloppen.
Lektionen innan hade varit normkritik och dessa tjejer hade varit de som varit mest positiva under lektionspasset.

Jag laddade ned appen själv för att skapa min egna bild av den och jag började alltmer undersöka vilka det var som låg bakom denna app.
När man sätter i gång spelet väljer man en av tre fiktiva karaktärer, varav en afrikan vid namn Malcolm som älskar att dansa, en slöjbärare som “älskar fotboll” eller så kan man spela som sig själv.

Innan spelet börjar så ”triggervarnar” de naturligtvis för rasism, givetvis för att inga snöflingor skall bli kränkta.
Genom spelets gång råkar man ut för olika scenarier när diverse vita agerar så kallat “rasistiskt”, det kan vara att en klasskamrat vill känna på Malcolms hår, en lärare ber honom om han kan visa upp en afrikansk dans på idrottslektionen eller att någon kallar honom för “Chokladpralin” på sociala medier.
När man råkar ut för “diskriminerande” händelser väljer man sitt egna utfall, till exempel kan alternativen vara: skicka ett mail till rektorn, be din mamma att kontakta skolledningen eller inte göra något alls. Om man trycker på alternativet att inte göra något blir spelaren ombedd att resonera kring det och fundera kring vilka konsekvenser det kan utgöra. Enligt skaparna själva är spelet ett “första hjälpen-kit” för rasifierade. De försöker alltså uppfostra rasfrämlingar att bli snöflingor som ser diskriminering i allt som rör sig, eller som dom säger i deras lärarhandledning: “uppmuntra till civilkurage”.

Spelet är en del av kulturmarxisternas satsning på barn. Regeringen gav i juli 2015 i uppdrag till Statens Skolverk att: “…bl.a. att utveckla arbetet med skolans värdegrund, vilket inkluderar arbete med jämställdhet, normkritik samt arbete mot diskriminering och kränkande behandling.”

Konsekvenserna av detta beslut har jag personligen redan börjat känna av i skolan. Min rektor har tagit beslutet att vi nu i flera veckor, en gång i veckan skall jobba med normkritik och värdegrund. VI skall lära oss att kvinnor kan vara män, män kan vara kvinnor, hur viktigt det är att det inte är heteronormativt, vikten av att rasfrämlingar, icke heteronormativa och funktionshindrade skall ta mer plats.

Appen Reality Check är en del av denna folkfientliga satsningen av kulturmarxisterna och är delvis finansierad med skattemedel. Enligt de själva är målgruppen 13-19 år och skaparna har ambitioner om att appen skall användas i skolor, därmed har de skapat en lärarhandledning som finns att ladda ned från respektive initiativtagares hemsida. Det råder alltså inga tvivel om att kulturmarxisterna försöker flytta fram sina positioner med hjälp av ny teknik riktat mot barn.
Bakom appen står den folkfientliga stiftelsen Mångkulturellt centrum, Anna Lindh Foundation och Teskedsorden med stöd från MUCF (Myndigheten För Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor) och Arvsfonden.
Enligt de själva skall spelet motverka så kallad rasism och islamofobi, från vita riktat emot rasfrämlingar.

Spelet heter Reality Check, vita skall alltså få en verklighetskoll genom denna appen och inse hur rasistiska svenskarna är.
Detta är ännu ett exempel på hur vita trängs undan i samhället, nu skall rasfrämlingar bli en ny överklass som vi ständigt måste anpassa oss till. I kulturmarxisternas arsenal har de offentliga uthängningar, smutskastningar och lagstiftningar som lagen om hets mot folkgrupp. Ett ynka litet skämt eller mild kritik mot dessa nya herrar i vårt egna hus kan resultera i att man förlorar sitt jobb, eller i värsta fall kan man få ett fängelsestraff. Likhet inför lagen existerar inte och när en rasfrämling uttrycker sig rasistiskt så är det plötsligt okej och man hyllas snarare än att man fängslas. Vit nationalism är ju rasistiskt, medans sionism , samisk och afrikansk nationalism är okej.

Mellan scenarierna dyker det ibland upp faktarutor om att skolan är skyldig att förebygga diskriminering och diverse videos med föreläsningar om hur mycket vita svenskar har förtryckt rasfrämlingar genom historien. Det dyker även upp hyllningstexter där de presenterar diverse prominenta antirasister, som bland annat Tess Asplund som ställde sig i vägen för Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge 2016 som gjorde en black power-gest och Timimie och Maxida Märak som verkar för den samiska kulturens överlevnad.
Tess har varit antirasistisk aktivist sedan hon var 16 år. Hon är engagerad i Asylrörelsen i Stockholm och talesperson för ”Fokus afrofobi”.”
Fokus Afrofobi är en Facebooksida och Instagramkonto med drygt 600 följare vardera som på sin Instagramsida lägger ut bilder på ickevita individer och memes. Bilden Tess när hon gjorde blackpower-gesten blev årets bild 2016.

Timimie Märäk är queeraktivist, poetry slam- och spoken world-poet och Maxida Märäk är rappare, jojkare och skådespelare. Gemensamt har de att de verkar för den samiska kulturens överlevnad, och kämpar för samernas rätt i alla sammanhang. Syskonen Märaks texter handlar om både samhällsfrågor och kärlek, men hela tiden fokuserar de på sitt ansvar som medmänniskor, och pratar om det som händer i Sápmi och i Sverige”

Det är underligt hur individer som systrarna Märak och Tess Asplund framställs som revolutionerande aktivister, när de är en del av systemet. Tess Asplunds aktion i Borlänge 2016 blev uppmärksammad världen över och hon har medverkat i tidningsartiklar sen dess som en representant för antirasisterna. Systrarna Märaks påstådda kamp för den Samiska kulturens överlevnad är bara trams, samer är en erkännd nationell minoritet som åtnjuter miljoner i skattemedel för att deras kultur skall överleva.

Ur Teskedsorderns artikel om appen:
“Vi vill att när användaren har spelat klart ska
känna att hen har ett första hjälpen-kit redo för att kunna se och förstå vardagsrasism samt kunna ingripa när det behövs.”

Lovisa Fhager Havdelin, generalsekreterare på Teskedsorden i ett pressmeddelande:
“Vi arbetar ständigt för att skapa ökad tolerans och respekt i samhället, därför är det självklart för oss att utvidga vårt arbete till fler plattformar. Med den här appen får vi möjlighet att nå ut till fler människor med vårt viktiga budskap”

Vid appens lansering vid Mångkulturellt centrum i Fittja deltog bland annat den antivita kulturministern Alice Bah Kuhnke.

Jag uppmanar alla föräldrar att ifrågasätta den folkfientliga propagandan som sprids i deras barns skolor, ofta av utomstående organisationer utan en lärares översyn. Jag uppmanar alla unga att ifrågasätta propagandan i klassrummet med sakliga argument och försök att få med så många som möjligt.
De judiskt uppköpta kulturmarxisterna har inga som helst gränser och vi måste möta deras propaganda med stenhårt motstånd, speciellt när det gäller våra barn.
Samtidens kulturmarxistiska och moraliska förfall kommer utan motstånd att eskaleras och snart resultera i vårt folks rasliga och andliga undergång.

/Elliot, 16 år

Källor:
Teskedsorderns artikel om appen Reality Check
Mångkulturellt Centrum om appen “Reality Check”
Regeringens uppdrag till Skolverket 2015
Fokus Afrofobi’s Instagramkonto, organisationen som Tess Asplund är “talesperson” för


  • Publicerad:
    2018-03-28 14:40