INSÄNDARE. Har du någonsin reflekterat över hur ett nationalsocialistiskt Sverige skulle kunna se ut? För det gör jag varje dag.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Tanken på ett land styrt av oss, folket!

Strävan efter ett samhälle där globalister, liberaler, socialister och kommunister osv inte var de som satt med klubban i handen och bestämde alla dessa löjliga påtvingade samhällsprövningar som fortsätter att dra ner vårt kära land i stycket.

Det må låta lite löjligt att ha sådana tankar, att det skulle vara omöjligt och att det aldrig kommer att ske. Men nej, inte för mig.

Jag har tidigare aldrig sett mig själv som en tänkare eller vara en filosoferande karaktär men den självbilden kan jag nog inte upprätthålla längre. Jag kan ju givetvis inte ta upp alla frågor som jag har här i denna insändare, men en fråga som upprepande gånger kommer upp i mitt huvud är:  ”Är det möjligt att ha ett hållbart och stabilt samhälle med flertal politiska ideologier?”

Jag menar givetvis inte att man ska tycka likadant om allt och alla, men beträffande politiska ideologier är det enligt min mening en helt annan sak.

Min slutsats har kommit att bli följande: Att detta INTE är möjligt, och att bara en och endast EN ideologi kan lösa problemen för detta land och vårt folk. Detta grundar jag på observationer, inte bara från Sverige utan även från omvärlden. Som jag ser det leder ett samhälle med flera motstridiga åsikter och tankar om hur vårt land ska styras bara till oönskade konflikter och oändligt tjafs.

Istället för att agera och se till att folkets behov och vilja uppnås, väljer dessa individer att fortsätta käbbla och skrika det första som dyker upp i deras tomma skal till skallar. Det ser jag som antiproduktivt och fullständigt ovärdigt för vårt samhälle och dess enhetliga folk.

Tanken är väl ändå att när vi till slut gripit tag om makten också kämpar hårt för att skydda den från både inhemsk och utländsk påverkan, och se till att inte upprepa samma gamla misstag att förlora makten som vi så länge, ja i decennier, har strävat efter.

Detta är bara en bland många andra tankar och visioner för vårt vackra och framtida Sverige jag har. Dela gärna med er era åsikter och tankar för hur ett Nationalsocialistiskt Sverige ska se ut, tack!

/En ung Nationalsocialist


  • Publicerad:
    2018-11-16 20:45