MASSINVANDRINGEN. Efter att den lilla kuststaden Lysekil fått smaka på mångkulturens konsekvenser under våren, åkte journalisten Joakim Lamotte dit för att livesända diskussioner mellan stadens invånare.

I ett nyligen uppladdat videoklipp kan man se hur en grupp hotfulla somalier slåss med svenska pensionärer på Kungstorget i den lilla kuststaden Lysekil i Bohuslän.

Under torsdagen besökte därför den fristående journalisten Joakim Lamotte staden. Anledningen var att få höra vad stadens invånare tyckare om de mångkulturella konsekvenser som staden fått uppleva den senaste tiden, främst i form av invandrargäng som hotar människor och vandaliserar egendom.

Lamotte livesände även från Lysekil, och många invånare är mycket oroliga och flera av dem säger att de inte längre vågar gå ut på kvällen. En kvinna berättar bland annat hur hon och hennes man omringades 10-12 maskerade invandrare när de var ute och gick på kvällen. Som tur är hade de sina två hundar med sig, annars hade det kunnat sluta riktigt illa.

Senare i sändningen berättar en upprörd man om hur illa invandrargängen behandlar stadens befolkning. De har vid flera tillfällen slagit sönder fönstren till stadens bokhandel och även vandaliserat ett café.

— Hur tror ni att vi ska ha det här jävla packet här? Se till att få väck den skiten. Skicka hem dem, sätt dem på ett plan!, säger den upprörda mannen.

Hela sändningen går att se här:
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1743475195747064/


  • Publicerad:
    2018-04-27 16:10