STORBRITANNIEN. Muslimska protester mot ”aggressiv homopropaganda” ledde till att pk-skola fick backa.

Efter att en grundskola i Birmingham med 740 elever – främst muslimer – påtvingats homopropaganda av skolans homosexuelle rektor fick föräldrarna nog.

600 av skolans barn stannade helt sonika hemma för att skolan, som föräldrarna uttrycker det, ”underminerar föräldrars rättigheter och aggressivt sprider homosexualitet”. Rektorn har också fått utstå flera hot.

Föräldrarna försökte innan strejktilltaget att med dialog, namninsamlingar och protester få bögrektorn att sluta sprida homopropaganda.

Birmingham är en av Storbritanniens minst vita städer med bara runt 50 procent britter. Många har spekulerat i hur de allt mer numerärt inflytelserika traditionalistiska folkgrupper som invandrat och även i framtiden kommer att invandra till västvärlden kommer att ställa sig inför den vänsterliberala stridsvagn som de nuvarande makthavarna använder för att krossa europeisk kultur. Även om det är svårt att sia om exakt hur det kommer att gå lär det hursomhelst inte vara sista gången som traditionella muslimer ger globohomorörelsen motstånd.

Källa:
‘Aggressive promotion of homosexuality’: School stops LGBT lessons after backlash from angry parents


  • Publicerad:
    2019-03-06 06:00