VÄNSTEREXTREMISTER. Nordfront har fått in tips som låter oss lyfta på masken och titta på ett av de motbjudande ansikten som ingår i den antifascistiska miljön i Borås. I den här första artikeln presenterar vi Essa Burman – en anarkokommunistisk antifascistisk och svårt psykiskt sjuk lesbian.

Den antifascistiska kampen i Borås har de senaste åren bestått av en salig blandning överviktiga könsförvirrade hens och taniga långhåriga soyboys. De flesta med koppling till Ung Vänster och SSU.

Vid ytterst få tillfällen har de vågat sig ut för att sätta upp klistermärken och någon gång då och då spraymålat webbadressen till AFA:s hemsida. Under en period i slutet av 2019 ökade de aktiviteten vilket lokala nationalsocialister dock motarbetade med lyckat resultat.

Sedan dess har det varit lugnt i Borås, men i mars månad har de blivit mer aktiva igen. Så varför inte då ge er en rejäl presentation av dessa afaiter?

Möt antifascisten Essa Burman
En av de mer aktiva afaiterna i Borås är Essa Burman (19920809-4046). Denna trasiga människa är en av Antifascistisk Aktions främsta ”kämpar” i staden och har vid ett flertal tillfällen fört ”klasskamp” mot både motståndsmän och andra nationella. Trots sina mentala problem och sin perversa fetisch för blod, tårar och så kallad kittyplay* så har Burman med andra, lika gravt sjuka antifascister, satt upp klistermärken och ägnat sig åt att försöka störa den nationalsocialistiska kampen.

Burman har likt många andra medlemmar i den autonoma rörelsen flera diagnoser. Förutom detta är hon vegan och steriliserad, där det sistnämnda sannolikt är ett av få bra beslut denna människa har tagit i sitt liv. Med en vag utbildning inom videografi, alltså rörliga bilder, har hon varit sjukskriven sedan 2013. I sin tvåa på Nolhagagatan 16, Sjöbo, bor hon med tre katter och sin sambo Soncka Maximilian Johansson.

Förutom att bedriva ”antifascistisk” ”kamp” spenderar Burman mycket av sin tid framför onlinespelet WoW och dränker sina sorger i bensodiazepiner.

I en diskussion på BDSM-sidan Darkside berättar Burman om hur rädd hon är för det kommande valet (valet 2018) och hur hon bara vill gömma sig och flytta till Kanada.

På Darkside framkommer även att Burman är homosexuell och hennes partner är någon form av könsförvirrad transvestit.

Den 21 december 2019 skriver Burman på Twitter om hur hon satt upp ett antifascistiskt klistermärke på sin egen port.

Borås antifascistiska framtid
Detta är första delen av en kommande genomgång av antifascisterna i Borås. Nordfront tackar de antifascister som hjälpte oss att sammanställa den här informationen.

Har du information om vänsterextremister? Mejla den till: redwatchboras@protonmail.com

Bilderna här nedan är förstoringsbara och låter de som vill fördjupa sig i den antifascistiska misären göra det:

Profil på Darkside.

Diagnos och mediciner.

Fetischer.

Etniskt självhat.

Trots att hon på Facebook beskriver sig som ”privilegierad” på grund av sitt ursprung har Essa varit sjukskriven sedan 2013.

På grund av att Essa är sjukskriven har hon inte alltid råd att spela World of Warcraft,

Precis som många andra antifascister identifierar sig Essa som anarkokommunist.

Essa trodde att valet 2018 skulle leda till ett Tredje världskrig.

Essas psykiska problem innefattar hallucinationer.

Essas partner är en ”ickebinär aspie transkvinna med skägg”.

Soncka Maximilian Johansson.

Soncka är game designer på Cahotic Alignment.

2018 steriliserade sig Essa.

Ett bra beslut. Men hur ”frivilligt” barnlös är egentligen en oattraktiv och psykiskt störd homosexuell kvinna som lever ihop med en ”ickebinär aspie transkvinna med skägg”?

Försäkringskassans support räcker tydligen inte. Antifascisterna behöver mer support!

* Fotnot: ”Kittyplay, eller Kittenplay är en form av djuriskt rollspel där en eller flera personer (oftast undergivna) antar rollen som en huskatt. Detta kan innebära att bli matad ur skålar på golvet, bli klappad och kissa på alla fyra i kattlåda eller ute. Även halsband och koppel är en stor del inom denna under genre inom BDSM.”/Darkside


  • Publicerad:
    2020-03-25 12:00