Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Avmaskerat efterlyser vänsterextremisterna som misshandlade “Ulven” 2018

BROTT. Avmaskerat efterlyser identiteterna på de vänsterextremister som 2018 misshandlade en nationalist på 1 maj i Göteborg. En privatperson som också drabbats av attacker från extremvänstern har gått ut med att den som levererar ett korrekt tips inom en vecka får 5000 kr.

Linda Pietcold – den andra kvinnan som sålde sex åt Djurfront

VÄNSTEREXTREMISM. Det var Linda Pietcold - Olle Anderssons flickvän och Richii Klinsmeisters vän - som var den andra Djurfront-kvinnan som sålde sex på internet för att samla in pengar till Djurfront.

Avmaskerat avslöjar en av vänsterextremisternas flitigaste fotografer

VÄNSTEREXTREMISM. Ola Friberg har i flera års tid varit en av extremvänsterns flitigaste fotografer som hjälpt vänsterextremister med att kartlägga deltagare på nationalistiska sammankomster.

Linus Soinjoki Wallin avslöjas som vänsterextremisten som greps efter attacken på Tusenmannamarschen

VÄNSTEREXTREMISM. Avmaskerat avslöjade nyss att det var RF-veteranen Linus Soinjoki Wallin som greps efter att ha lett en attack mot två nationalister som deltagit på Tusenmannamarschen den 6 mars i år.

Jonas Linde på fri fot

VÄNSTEREXTREMISM. Idag kommer den vapenbrottsdömde vänsterextremisten Jonas Linde ut från fängelse.

Sju vänsterextremister åtalas för våldsamt upplopp

VÄNSTEREXTREMISM. Åtal har nu väckts mot sju vänsterextremister som försökte störa en av Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer 2019.

Ännu en gång har en vänsterextrem djurfrontare blivit uppsmiskad

VÄNSTEREXTREMISM. Olle Andersson fick stryk av en kvinnlig rasfrämling när Djurfront utförde en aktion mot hennes butik.

Ökänd vänsterextremist gripen med gatustridsvapen

VÄNSTEREXTREMISTER. Den ökända vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren misstänks för grovt brott mot knivlagen samt vapenbrott, efter att han gripits med en typ av kniv och pepparsprej i Stockholm.

Avmaskerat avslöjar chefredaktören på Arbetarens täta personkopplingar med AFA

VÄNSTEREXTREMISM. Sajten Avmaskerat.com demaskerar tidningen Arbetarens chefredaktör Annie Hellquist genom att kartlägga hennes direkta personkontakter med AFA:iter.

Vänsterextremist åtalas efter att ha vandaliserat målningen “Karl XII:s likfärd”

BROTT. En vänsterextremist åtalas nu för grov skadegörelse efter att ha vandaliserat 1800-talsmålningen "Karl XII:s likfärd". Bilder på en övervakningskamera visar hur mannen fäster ett "antinazistiskt" klistermärke på målningens ram.

Åklagaren lägger ner utredning mot de sju beväpnade vänsterterrorister som greps förra helgen

VÄNSTEREXTREMISM. Nordfront avslöjar namnen på de vänsterterrorister som i lördags greps med järnrör och batonger inför en planerad grov misshandel men som nu slipper möta rättsväsendet.

Syndikalistpöbel misshandlade meningsmotståndare – en vänsterextremist får samhällstjänst

INRIKES. En vänsterextremist som deltog i misshandeln där Youtubern "Ulven" oprovocerat slogs och sparkades i huvudet döms nu till samhällstjänst.

Avmaskerat avslöjar Henrik Johanssons andra otrohetsskandal

VÄNSTEREXTREMISTER. Idag avslöjades att Henrik Johanssons varit inblandad i en andra otrohetsskandal som slutade med att han själv blev misshandlad och offentligt förnedrad för att därefter också dömas för olaga hot.

Jessica Essa Isola Burman

VÄNSTEREXTREMISTER. Nordfront har fått in tips som låter oss lyfta på masken och titta på ett av de motbjudande ansikten som ingår i den antifascistiska miljön i Borås. I den här första artikeln presenterar vi en anarkokommunistisk antifascistisk och svårt psykiskt sjuk lesbian.

Vänsterextreme juristen Miran Kakaee attackerade motdemonstrant i Göteborg

GÖTEBORG. Den kurdiske juristen och hycklaren Miran Kakaee jobbar för att fylla Sverige med invandrare samtidigt som han stödjer kurdisk nationalism och attackerar svenskar som protesterar mot massinvandring.

Göteborgsröding åtalas för grov misshandel av Youtube-hjälten “Ulven”

VÄNSTEREXTREMISM. Nu åtalas våldsvänsteraktivisten Elias Tångvik för misshandel efter attacken mot Youtubern "Ulven" i samband med att han protesterade mot syndikalisternas 1 maj-tåg i Göteborg 2018.

AFA:it vill inte stå för sitt politiska engagemang

INTERNET. En person som erkänt att han är medlem i AFA blev inte glad när han själv utsattes för samma metoder som hans egen rörelse använder.

Italien: Vänsterextremister bombade Lega-huvudkvarter

UTRIKES. Vänsterextremister har tagit på sig ansvaret för en bomb som exploderade utanför det nationalistiska regeringspartiet Legas huvudkvarter.

Domen mot “motdemonstranterna” den 30 september har fallit

30 SEPTEMBER. Under måndagen föll domen över de vänsterextremister som ställde till med kravaller under Motståndsrörelsens demonstration den 30 september.

Vänsterextrem hemsida stängs ner i Tyskland

TYSKLAND. Tyska myndigheter har beslutat att stänga ner den vänsterextrema hemsidan ”linksunten.indymedia.org” efter att vänsterextremister bakom sidan var med och spred uppmaningar om våldsamma aktioner under G20-mötet.

Trump riktar kritik mot avlägsnandet amerikansk historia

USA. Under gårdagen kommenterade Donald Trump vänsterextremisternas försök att skriva om den amerikanska historien.

Vänsterextremister förstörde minnesmonument av en sydstatssoldat

USA. Vänsterextremister i USA fortsätter att förstöra och riva ner historiska sydstatsstatyer från det amerikanska inbördeskriget.

Vänsterextremister skapade upplopp i Hamburg

UTRIKES. Maskerade vänsterextremister ställde till med upploppsliknande scener på Hamburgs gator i samband med en protest mot G20-mötet som kommer att hållas under helgen.

#Skickamigistället – batikhäxor lanserar bisarr kampanj mot utvisningar

INRIKES. Flera deporteringar av så kallade ensamkommande flyktingbarn är inplanerade under veckan. Detta har fått flyktingvurmare runt om i Sverige att starta ett bisarrt upprop som går under hashtaggen #skickamigistället.

Fler vänsterextremister väljer att bojkotta Almedalen

ALMEDALEN. Fler vänsterextrema organisationer väljer nu att bojkotta Almedalsveckan på grund av Nordiska motståndsrörelsens närvaro.

Höjd beredskap inför SD-möte i Umeå

INRIKES. Efter att Sverigedemokraternas förra möte i Umeå fick avbrytas på grund av att vänsterextremister ställt till med tumult och utlöst brandlarmet gör partiet ett nytt försök under torsdagskvällen. Även denna gång väntas oroligheter.

Extremvänstern förbereder våldsamheter inför Le Pens nationella turné

FRANKRIKE. Front Nationals partiledare Marine Le Pen kommer att lansera sin valkampanj i staden Nantes under morgondagen. Över 2000 vänsterextremister har redan samlats i staden för att ställa till med kravaller.

SD-möte i Umeå inställt på grund av våldsvänstern

UMEÅ. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson befinner sig för tillfället på en Sverigeturné. Under torsdagen var det tänkt att han skulle hålla ett partimöte i kulturhuset i Umeå.

Vänstern och invandrare till attack mot SD-möte

ESKILSTUNA. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson befinner just nu på Sverigeturné. Under onsdagskvällen besökte Åkesson Rekarnegymnasiet i Eskilstuna vilket fick maskerade vänsterextremister och invandrare att slåss med polisen och försöka storma lokalen.

INSÄNDARE: Fejkvänstern

INSÄNDARE. Anders Möller skriver i en insändare om de vänsterextremister som demonstrerade mot Nordiska motståndsrörelsens framgångsrika demonstration den 12 november.

Polisen: Extremvänstern stod för våldet runt Mynttorget

STOCKHOLM. I SVT:s "Veckans brott" som sändes igår kväll visades det tydligt att de som ansvarade för våldet under tiden som Nordiska motståndsrörelsens befann sig på Mynttorget i lördags var den autonoma extremvänstern.

Nationalist delade ut mat till hemlösa – misshandlades

STOCKHOLM. När en medlem i Nordisk Ungdom delade ut mat till hemlösa svenskar vid Medborgarplatsen i Stockholm blev han överfallen och misshandlad av fyra maskerade personer.

Vänsterextremister fick objudna gäster på sin festival

MEDIA. Under Nationaldagen den 6 juni anordnade en grupp vänsterextremister en festival som gick under namnet "Festival illegal" på Världskulturmuseet i Göteborg. Dock dök det upp två modiga herrar för att “motdemonstrera”, som det så fint heter. Med en egentillverkad skylt där det stod “Sverige åt svenskarna” dröjde det inte länge förrän de rabiata vänsterkvinnorna gick till attack, både verbalt och med våld.

Hundratals vänsterextremister gripna i Tyskland

UTRIKES. Partiet Alternativ för Tyskland håller idag en kongress i den tyska staden Stuttgart. Hundratals vänsterextrema demonstranter har gripits i samband med kongressen.

Maskerade vänsterextremister dök upp vid flygbladsutdelning i Uppsala – gjorde inget

UPPSALA. En grupp vänsterextremister försökte tidigare idag att störa Nordiska motståndsrörelsens offentlig flygbladsutdelning i Uppsala.

Dennis Miraballes snart på fri fot

INFORMATION. Vänsterextremisten Dennis Miraballes försätts snart på fri fot.

FILM: Vänsterextremister bråkade med polis utanför NPD-möte

TYSKLAND. Det nationalistiska partiet NPD höll ett möte i södra Tyskland som ett antal vänsterextremister försökte störa. En film från ryska RT visar hur maskerade motdemonstranter bråkar med polisen. Flera vänsterextremister skadades och 125 greps av polisen.

Rättegång mot 15 vänsterextremister inleds idag

SVERIGE. Idag inleds rättegången mot de femton vänsterextremister som står åtalade för våldsamt upplopp i anknytning till en demonstration som Svenskarnas parti anordnade förra året.

Slaget är förlorat

SD-KAMPANJ. Sabotage mot SD:s reklam i tunnelbanan har fått motsatt effekt.