INSÄNDARE. Anders Möller skriver i en insändare om de vänsterextremister som demonstrerade mot Nordiska motståndsrörelsens framgångsrika demonstration den 12 november.

Den så kallade vänstern begår brott i storfinansens tjänst och är ingen riktigt opposition mot makten.

Den så kallade vänstern begår brott i storfinansens tjänst och är ingen riktig opposition mot makten.

Den 12 november var ett tusental hatiska vänsterextremister med socialiserade konsumenter ute och skrek sina ramsor för Status Quo, folkutbyte, fortsatt förfall, och globalism.

Medan de gjorde detta passade de på att bli gripna för en rad lagbrott. Vänsterextremisterna hade till och med tid att begå brott som bland annat misshandel och trakasserier av polisens hästar och hundar. Djurvänner är de då inte, vilket de så ofta har bevisat.

Varför beter sig vänstern som de extremister och ”fascister” de påstår att nationella är? Ibland tycker vänstern att de är duktiga när de samlar fler motdemonstranter än nationella, men hur svårt är det att få folk samlade till Status Quo, den tanke och de ”ideal” (rotlöshet, mångkulturalism, kulturrelativism, ytlig konsumerade godhetsnarcissism) som samhället påtvingat västerlänningar till att följa?

Jag skulle påstå det är svårare att få folk till hemmalagets hockeymatch än att få folk att följa PK-strömmen och medie-konglomeratets utstakade väg som i årtionden skapat vår verklighet och format massans åsikter. Vad som står klart idag är att dagens vänster inte kan ses som någon socialistisk rörelse som värnar om den svenska arbetarens väl, utan snarare dennes död. Låt mig därför titulera dagens vänster som ”fejkvänstern”.

Dagens fejkvänster är maktens drängar, storfinansens nyttiga idiot för mångkulturalism, folkutbyte och massinvandring, alltså västvärldens död. De utgör sannerligen en döende rörelse utan några visioner för framtiden eller lösningar på de problem vi ser idag, vilka de helt ignorerar eller förnekar.

Fejkvänstern är idag inte bara en destruktiv kraft utan några egna mål, utan hela deras existens är idag baserad på att förstöra andras mål och visioner vilka de vilsna och rotlösa stackarna själva inte kan finna. Fejkvänstern idag existerar bara som en organiserad proteströrelse mot nationalism och européers etnisk-kulturella intressen. Utan oss har de ingen existensgrund. Skulle inte vi finnas så skulle de behöva skapa oss.

Som den forne kommunisten och vänstermannen Jörgen Kromann sa i sitt tal på Nordiska motståndsrörelsens demonstration den 12 november: ”USA:s ambassad kan kan vara tryggt medveten om att USA imperialistiska krig inte kommer att belysas eller demonstreras emot av dagens vänster som gjort identitetspolitiken till sin viktigaste fråga”(fritt citerat).

Något vi inte minst såg i Grand Hotel-debaklet där vänstern mobiliserade mot SD men struntade totalt i Saudiarabiens närvaro, ett land som gjort sig känd för flera kränkningar mot de mänskliga rättigheterna såväl som en mindre ”progressiv” kvinnosyn. Men likt stödet för Hillary Clinton som finansierats av den samme var detta ingen problem för fejkvänstern och dess selektiva, antivita godhetsnarcissism.

Står man för sann förändring mot globalisternas rovdrift och för folkgemenskap finns det bara en kraft och det är Nordiska motståndsrörelsen. En folkrörelse i begynnelse!

/Anders


  • Publicerad:
    2016-11-17 18:20