VÄNSTEREXTREMISM Nordfront går igenom identiteterna på alla vänsterextremister som stöttade Våg på dennes förtalsrättegång i tisdags. Vi avslöjar även identiteten på en av AFA-aktivisterna som attackerade två journalister utanför domstolen.

I onsdags avslöjade journalisten Christian Peterson identiteterna på AFA-ledaren Mathias Vågs (710401-0033) kumpaner som i tisdags hade tagit sig till Stockholms tingsrätt för att närvara vid den pågående förtalsrättegången.

Det visade sig vara en salig blandning av vänsterextremister från en rad olika skattefinansierade bidragstidningar och andra skumraskfigurer. De var alla kameraskygga och nervösa när de konfronterades, uppger en källa till Nordfront. På bilder ser man också att flera av dem bar solglasögon inne i tingsrätten.

En demografisk analys av klientelet visar att Vågs supportrar framför allt består av äldre personer med etniskt svensk bakgrund. Klassmässigt stöds vänsterextremisten av både låginkomsttagare och mer besuttna personer som uppenbarligen tillhör den kapitalistiska överklassen som Våg säger sig bekämpa.

Michele Masucci (800719-0153)

Vänsterextrem marxistisk ”akademiker” som bland annat skriver för Brand. Masucci var den av Vågs anhängare som hade högst inkomst förra året, han tjänade 818 473 kr.

Svante Tidholm (770720-7515)

”Manlig” feminist och vänsteraktivist inblandad i diverse medieprojekt. Tidholm tjänade 558 387 kr förra året.

Sarah Tae-Hyun Kim (810930-9503)

Feministisk asiat och den enda personen bland Vågs supportrar med ett uppenbart icke-europeiskt utseende. Bor ihop med Steven Cuzner. Kim tjänade 433 845 kr förra året.

Helena Hägglund (830808-8601)

Vänsterextremist som bland annat skriver artiklar för Aftonbladet. Hägglund tjänade 316 350 kr förra året.

Victoria Rixer (740831-1509)

Sverigefinsk vänsterextremist som både jobbat för public service och vänsterextrema tidningar som Brand och Arbetaren. Involverad i föreningen som driver Kafé 44, en samlingspunkt för vänsterextremister i Stockholm. Rixer tjänade 179 567 kr förra året.

Steven Cuzner (750818-9193)

Har i den vänsterextrema tidningen Arbetaren beklagat sig över att han utsattes för våld när ordningsvakter hindrade honom från att åka tunnelbana utan att betala för resan. Är själv dömd för skadegörelse, brott mot ordningslagen och har åtalats för våldsamt motstånd. Bor ihop med Sarah Tae-Hyun Kim. Cuzner tjänade 95 299 kr förra året.

Myra Åhbeck Öhrman (851031-0629)

Tidigare involverad i ”Inte rasist, men…” och podden Haveristerna. 37-åriga Myra var både den yngsta vänsterextremisten och den med lägst inkomst då hon bara tjänade 79 517 kr förra året.

En vänsterextrem angripare identifierad

Utöver de här personerna som närvarade inne i domstolen lurpassade två anhängare till Våg utanför tingsrätten och attackerade Christian Peterson, som både genom sin journalistik och sitt arbete med Förtalsombudsmannen har blivit en stor nagel i ögat på vänsterextremisterna. Avmaskerat har efterlyst identiteterna på de båda personerna som genomförde den misslyckade attacken som slutade med att de själva snabbt fick fly från sina tilltänkta offer.

Bild på Mauricio Ivan Ramirez Villaseca som tidigare varit publicerad på hans numera raderade Twitter-profil.

Nordfront kan avslöja att en av angriparna var Mauricio Ivan Ramirez Villaseca (741027-9231), en labil vänsterextremist som tjänade 168 440 kr förra året. Villaseca är bland annat dömd för narkotikabrott, brott mot knivlagen och han har avtjänat ett längre fängelsestraff för grov narkotikasmuggling.

Villaseca flyr från Christian Peterson