Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Ful bild på Chang Frick.

Högeranarkisten Chang Frick (✡︎) stödjer AFA-drev mot Nya Riks

Chang Frick hugger Nya Riks i ryggen Lät sig intervjuas av AFA-veteran i en artikel i Aftonbladet.

Islamvänner bildade mänsklig “kärleksring” runt Stockholms moské

STOCKHOLM. I vanliga fall brukar moskéer kärleksbombas när någon muslim utfört något terrordåd. Men tydligen funkar det även när muslimer utsatts för en attack - åtminstone om man ska tro 1 500 vänsteraktivister som bildade en "kärleksmur" runt Stockholms moské under fredagsbönen.

Kort sammanfattning av Putilov-fallet

MEDIA. Aftonbladet har polisanmälts efter att de hängt ut en journalist som har skyddad identitet. Turerna kring uthängningen har varit väldigt märkliga och har involverat Chang Frick som genom Nyheter Idag dragit in Kent Ekeroth och Avpixlat i härvan.

Journalist vill porta nationella från kampsportsklubb – är själv vän med vänsterextrema våldsverkare

MEDIA. Nordfront kan nu avslöja att Erik Hjärtberg, journalisten som försökte få två nationella aktivister portade från en kampsportsklubb, själv har bakgrund som syndikalist och är vän med vänsterextrema våldsverkare.

Showan Shattak – ingen jävla hjälte!

MALMÖ. Efter Nordfronts granskning av händelsen på Möllan natten mellan den åttonde och nionde mars 2014 har vi nu tagit oss en närmare titt på de som satt på målsägandebänken under förhandlingarna i Malmö tingsrätt för lite drygt en vecka sedan.

Dagens samhälle publicerar granskning av Researchgruppen

GRANSKNING. Tidningen Fokus stoppade Ola Sandstigs granskning av Researchgruppen. Idag publiceras den i tidningen Dagens samhälle.

Mathias Wåg: “Jag är en nyttig idiot – åt SD-ledningen”

SVERIGEDEMOKRATERNA. Mathias Wåg skriver i en insändare på NyheterIdag att han är en nyttig idiot åt SD-ledningen, men frågan är om det inte är tvärtom.