RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

RN kommer i vanlig ordning att diskutera veckans hetaste nyheter: Kampen mellan sionisterna och resten av världen, inklusive Internationella krigsförbrytartribunalen i Haag blir förstås ett stort ämne. Men även Nya Dagbladets artikel om det judiska kärnvapenhotet mot Europa och de kvinnliga poliserna som har sex med kriminella invandrare.

Dessutom mer om attacken i Gubbängen, regeringens krismöte och hur det gick till när ministrar i regeringen fick lyssna på vad Simon Holmqvist har att säga.

RN kommer också att kommentera ett utspel från Lantbrukarnas riksförbund om att bönder bör få mer frihet i djurhållningen.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-mem

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.