Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Linda Pietcold – den andra kvinnan som sålde sex åt Djurfront

Av Redaktionen, 2021-07-11
redaktionen@nordfront.se

VÄNSTEREXTREMISM. Det var Linda Pietcold – Olle Anderssons flickvän och Richii Klinsmeisters vän – som var den andra Djurfront-kvinnan som sålde sex på internet för att samla in pengar till Djurfront.

En av bilderna Gaia Rowell spred på Reddit.

Igår skrev Nordfront om Djurfront väst, deras kriminalitet och kopplingar till AFA. Vi avslöjade också att det var Gaia Rowell (19980507-7022) som var en av kvinnorna som använt Reddit och OnlyFans för att sälja sexuella bilder och filmer för att samla in pengar till Djurfronts kriminella verksamhet.

I artikeln efterlyste vi också identiteten på den andra kvinnan som fortsatte som e-hora åt Djurfront när Rowell kastade in handduken på grund av att hon tyckte att sexarbetet var psykiskt påfrestande.

Nu kan vi bekräfta att den andra kvinnan är en äldre kvinna vid namn Linda Pietcold (19910621-4845) som också var målkamrat med Rowell i ärendet där Djurfront trängde in på familjen Pettersons minkfarm och attackerade familjen.

Linda Pietcold / Blushing_Girlfriend.

Pietcold som fyller 30 år i oktober kallade sig Blushing_Girlfriend på Reddit och OnlyFans, men har nu raderat sina konton på båda plattformarna. Hon är inte heller flickvän till vem som helst, utan hon har ett förhållande med Djurfront-talespersonen Olle Andersson (19980530-3956), tidigare känd som Olle Pohlin.

Linda Pietcold / Blushing_Girlfriend.

Hanrej-Olles livshistoria
23-åringen Olle som lät sin flickvän nätprostituera sig för kampen deltog också i attacken mot familjen Pettersons gård tillsammans med Pietcold och Rowell. Den kriminelle Djurfront-ledaren Olle blev känd på Nordfront tidigare då en misslyckad aktion ledde till att han misshandlades av en utländsk kvinna som drev en pälsbutik. Nordfront skrev följande om fallet:

Den 14 maj år 2020 utförs aktionen och den kvinnliga rasfrämlingen får nog av att de demonstrerar utanför butiken och jagar bort den maskerade Olle Andersson till en annan butik. Där tar hon hans skyltar ifrån honom och hans ena sko. Sin egen sko får han sedan kastad emot sig och hon knäcker hans skyltar. Den maskerade Olle följer in henne i butiken och där drar hon ned honom och börjar misshandla honom.

Kvinnan tog sedan mobilen av Olle, bet honom så han fick sår på armen och sparkade honom i ansiktet så att han tillfälligt tappade medvetandet.

Olle försökte 2016 ställa upp i Idol men juryn tyckte att han var lite för platt och enformig som musiker, varför han inte gick vidare i tävlingen.

Andersson och Pietcold är båda folkbokförda på Övre Holländaregatan 32 i Helsingborg.

Olle Andersson efter att polisen arresterat honom.

Dömd för misshandel och stödjer AFA
I likhet med Rowell stödjer Pietcold öppet AFA och politiskt våld på sociala medier. Pietcold stödjer också våld mot polisen och är förutom aktionen mot familjen Pettersson dömd för misshandel då hon och andra djurrättsaktivister attackerade ett sällskap med tre invandrare och en svensk som hade begett sig ut för att jaga småvilt.

En film från aktionen där Pietcold dömdes för misshandel av en jägare kan ses här ovan. Den tjocka kvinnan i filmen är Pietcold.

På Instagram skriver Pietcold att hon gillar att åka på långa bilfärder med sin vän Richii Klinsmeister (19810818-4014) som i praktiken är ledare för Djurfront. Hon skyltar också öppet med sitt stöd för AFA.

En annan bild från Pietcolds Instagram.

Lindas bilder på Reddit
Nedan följer några av bilderna Linda Pietcold delade på Reddit, men av hänsyn till läsarnas visuella hygien lägger vi inte upp de mest vulgära bilderna hon spred.


  • Publicerad:
    2021-07-11 09:00