BROTT. Avmaskerat efterlyser identiteterna på de vänsterextremister som 2018 misshandlade en nationalist på 1 maj i Göteborg. En privatperson som också drabbats av attacker från extremvänstern har gått ut med att den som levererar ett korrekt tips inom en vecka får 5000 kr.

2018 misshandlades Youtube-profilen ”Ulven” när han genomförde en antikommunistisk aktion vid Syndikalisternas 1 maj-tåg i Göteborg.

Aktionen bestod i att han visade upp sig i en tröja med Benito Mussolini på. Detta fick rödingarna att se rött och angripa honom i flock.

I efterhand dömdes bara en person, Elias Pettersson, för att ha misshandlat ”Ulven”. I bilder och filmer från händelsen framgår det dock tydligt att det är ett flertal personer som deltog i misshandeln.

Det är dessa personer som Avmaskerat igår gick ut med en efterlysning om. Christian Peterson, som själv utsatts för vänsterextrema attentat och framgångsrikt kartlagt vänsterextremister i Göteborg åt Exakt24, har på Twitter gått ut med ett löfte om att betala 5000 kr till den som lämnar ett korrekt tips till Avmaskerat inom en vecka.

Gå in på Avmaskerats artikel och kontakta dem ifall du känner igen någon av vänsterextremisterna!


  • Publicerad:
    2021-07-13 09:30