AVMASKERAT Ett gediget researcharbete har legat bakom Avmaskerats exponering av den ljusskygga kärnan inom SUF Uddevala och AFA Fyrbodal.

Mordbrand, trakasserier, våld, hot och annan brottslighet verkar vara kärnverksamheten hos våldsvänstergruppen som kallar sig ”SUF Uddevala”. Under torsdagen har Avmaskerat publicerat en artikel som exponerar kärnan i våldsvänstergruppen, som också är synonym med ”AFA Fyrbodal”.

Enligt Avmaskerat representerar SUF den ”organisatoriska och akademiska verksamheten” samtidigt som AFA Fyrbodal ”på pappret fick stå för de nattliga hembesöken som SUF-aktivisterna genomför” – en sedvanlig arbetsmetod för syndikalister.

I artikeln beskrivs hur antifascisterna bland annat kastat en getskalle på tomten hos en nationell poddare, eldat upp bilar och vandaliserat en småbarnsfamiljs hem.

Andreas Samuelsson från SUF Uddevalla/AFA Fyrbodal.

I artikeln exponeras Jakob Svensson Alehed (20001005-8311), som är gruppens officiella representant, Marcia Escobar (920602-0027) från Malmö, det ljusskygga fyllot Caroline Karlsson och den neuropsykiatriskt handikappade Andreas Samuelsson (900601-4139).

Avmaskerat säger sig sitta på identiteterna på en rad ytterligare personer, men har beslutat att avvakta med publicering tillsvidare. Man efterlyser även information om några okända individer som fastnat på bild.

Om du känner igen någon av dessa antifascister kan du kontakta Avmaskerat via deras krypterade kontaktformulär eller direkt på avmaskerat@protonmail.com

Läs hela artikeln på Avmaskerat.com.