ANTIFASCISM Tor Alsén ville vara hemlig genom att skenskriva sig på en adress där han ej bor. Men nu har Avmaskerat avslöjat var han gömmer sig.

Nordfront har tidigare skrivit om antifascisten Tor Alsén som avslöjades efter sin inblandning av flera attacker mot en AfS-medlem och alternativmedieprofil boende i Göteborg.

Alsén, som pekats ut som en ”AFA-ledare” i Göteborg, försöker som många andra antifascister dölja så mycket om sig själv som möjligt, däribland sin bostadsadress.

Så kallad skenskrivning, med andra ord att man skriver sig på en annan adress än där man verkligen bor, är en vanlig metod för ändamålet – en metod som också är olaglig i Sverige enligt folkbokföringslagen. Detta var också hur Tor Alsén försökte hemlighålla sin boplats.

Tack vare förundersökningen mot Alsén, som nyligen lades ner, och traditionellt researcharbete har Avmaskerat dock nu avslöjat att Alsén bor på Stataregatan 2 D i Göteborg.

Där bor han tillsammans med minst två andra män, varav en tidigare är dömt för att ha gjort intrång på en militäranläggning i Norrbotten för att ”demonstrera mot krig”.

Läs mer om Tor Alséns (inte längre) hemliga boplats på Avmaskerat.com.