Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

AFA-ledare döms för vapenbrott

Leder nätverk av träskrödingar som trakasserar systemkritiker Tor Alsén döms nu för vapenbrott efter feministisk ”bokmässa”.

Koordinerat vänsterattentat mot Christian Petersons hem och kontor

AFA kastade in rökgranat i lillasysterns sovrum Attentatet utförs mindre än en månad efter att polisen lade ner utredningen mot Tor Alsén.

Avmaskerat avslöjar AFA-ledares hemliga adress i Göteborg

Ville inte att någon skulle veta var han bodde Nu har Tor Alséns verkliga adress avmaskerats.

Polisen lägger ned utredning mot AFA-ledaren Tor Alsén

Vänsterextremism AFA-ledaren Tor Alsén utreds inte längre för brott och har fått skyddade personuppgifter av Polismyndigheten.

AFA vandaliserar slott som Exakt24 hade kontor i

VÄNSTEREXTREMISM. Efter att ha förnedrats av 19-åringen Christian Peterson kontrar AFA Göteborg med att spraya färg på hans kontor när han var bortrest.

Sahlgrenska gråter ut – påstår sig vara utsatta för “påverkanskampanj”

INRIKES. Sahlgrenska Universitetssjukhuset påstår sig vara ursatt för en ”påverkanskampanj” efter att en av deras anställda avslöjats med att begå politiskt motiverade brott.

Exakt24 publicerar dokumentär om Tor Alsén – beskrivs som ledare för terrornätverk

ALTERNATIVMEDIA. Ett avslöjande om ett nätverk av våldsvänsteraktivister har avslöjats efter en misslyckad attack mot en av Exakt24:s journalister. Exakt 24 har nu publicerat en dokumentär där man bland annat konfronterar Tor Alsén, som är i centrum av nätverket.

Träskrödingar flydde i panik efter misslyckad attack mot journalist – nu avslöjas våldsnätverket

VÅLDSVÄNSTERN. Vänsterextremisten Tor Alsén med kamrat fick ta till flykten när de skulle vandalisera en Exakt24-journalists bil. Nu avslöjas ett helt nätverk kring den vänsterextreme sjuksköterskan.