VÄNSTEREXTREMISM. Efter att ha förnedrats av 19-åringen Christian Peterson kontrar AFA Göteborg med att spraya färg på hans kontor när han var bortrest.

I slutet av maj spreds bilder som visade hur AfS-politikern och Exakt24-journalisten Christian Peterson i bara underkläder och med baseballträ i ena handen jagade efter två AFA-aktivister som gjorde ett så kallat hembesök mot huset där han bor med sin ensamstående mor. Efter den incidenten har AFA hållit sig borta från Christians hem och Exakt24 och andra alternativmedier har slagit tillbaka genom att avslöja att det var Tor Alséns bil som användes av AFA-aktivisterna vid hembesöket mot Christian. Två andra vänsterextremister, Jens Wingren och mellanstadieläraren Axel Rosengren, avslöjades också i samband med detta som nyckelpersoner inom den vänsterextrema miljön i Göteborg.

Efter att ha legat lågt svarade AFA förra veckan genom att på sin hemsida hänga ut det kontor som Christian bedriver sin journalistik för Exakt24 ifrån. Kontoret ligger i det anrika 1800-talsslottet Överås.

Igår gick Christian ut på Twitter och bekräftade att AFA dagen innan uthängningen vandaliserat byggnaden. Vandaliseringen verkar ha bestått i att man förstörde några fönsterrutor och snabbt sprang ett varv runt byggnaden och sprayade ett streck med röd färg på den.

Attacken var alltså effektlös och skadade en kulturellt viktig byggnad utan att stoppa Christians journalistik.

Twitter har Christian gått ut med att han tänker be Säpo om beskydd mot AFA i ett möte denna vecka. Huruvida Säpo som tidigare avlönat AFA-ledare och stödjer den mångkulturella regimen kommer vara behjälpliga med att stoppa systemets fotsoldater i AFA återstår att se. Nordfront har i alla år avrått nationalister från att ha samröre med Säpo och Polismyndigheten då dessa arbetar med att kartlägga och förfölja nationella aktivister.


  • Publicerad:
    2021-06-07 10:10