VÅLDSVÄNSTERN. Vänsterextremisten Tor Alsén med kamrat fick ta till flykten när de skulle vandalisera en Exakt24-journalists bil. Nu avslöjas ett helt nätverk kring den vänsterextreme sjuksköterskan.

Det har i dagarna skrivits om ett uppmärksammat filmklipp där Christian Peterson, som är journalist på Exakt24 och aktiv medlem i partiet Alternativ för Sverige, jagade bort två vänsterextremister från den gård där han bor med sin ensamstående mor och lillasyster strax utanför Göteborg. Incidenten var fjärde gången som vänsterextremister gått till angrepp mot huset och den bil som ägs av Christians mor, vilket har sin bakgrund i att den unge AfS-aktivisten väckt mycket uppmärksamhet genom bland annat framgångsrik opinionsbildning på skolor runt om i landet.

Tor Alsén (850519-7833) deltog i den misslyckade attacken mot Exakt24:s journalist. Nu avslöjas ett nätverk av vänsterextremister kring honom.

— De sprang i cirklar. Jag puttade lite på kvinnan och då blev mannen arg men vågade inte göra någonting. Eftersom mannen var beväpnad med kniv kändes det smartare att bara lämna dem och sedan följa efter dem i smyg, berättar Christian Peterson till Fria Tider.

I samband med att de två våldsvänsterligisterna flydde lyckades dock Christian identifiera en av dem genom att skriva ned registreringsnumret på flyktbilen. Efter detta har polisen inlett en förundersökning mot bilägaren, som heter Tor Alsén – något som fått honom att sjukskriva sig från sitt arbete som sjuksköterska på Sahlgrenska sjukhuset och dessutom gå under jorden.

Det hela tycks ha fått stora konsekvenser, då Alsén tvingats vidta åtgärder för att hålla sig undan polisen och dessutom tvingats göra uppehåll i diverse AFA-kopplade podcasts han varit delaktig i.

Tor Ahlsén kunde inte släppa poddavsnitt efter husrannsakan. Skärmbild: Facebook.

Dessutom har ett helt nätverk av våldsvänsterentusiaster kring Alsén rullats upp som enligt uppgifter till Nordfront kommer att avslöjas inom de närmaste dagarna.

Vi ser att vänstern förlorar sina kärnväljare som nu flyr till Sverigevänliga rörelser. Det som har hänt är bara en dödsryckning där de försöker stoppa en politisk förändring som ligger i tiden. Jag kommer att fortsätta oavsett deras trakasserier, säger Christian Peterson i en kommentar till sajten Nya Riks.


  • Publicerad:
    2021-05-20 13:28