Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Avmaskerat exponerar våldsvänstercell i Uddevalla

Har kartlagt kärnan i SUF Uddevalla Går även under namnet ”AFA Fyrbodal”.

”Abdullah” åtalas för hot om att skjuta sönder polisstation

Buller i byn Ville inte bomba stationen då hans vänner sitter där, men skulle skjuta sönder receptionen enligt ordningsvakternas vittnesmål.

Arab och somalier åtalas för våldtäkt

Sexuella övergrepp mot berusad kvinna Tog enligt åtalet med henne till skogsparti och stoppade in pinne i underlivet.

Arab och somalier begärda häktade för våldtäkt

Misstänks för våldtäkt i Uddevalla Männen tidigare dömda för bland annat narkotikabrott.

Gymnasielärare sexofredade flera elever enligt åtal

Åtalspunkt: Högre betyg mot ”tjänster” Man i 40-årsåldern som ska ha fällt olämpliga kommentarer och tafsat på elever ställs inför rätta.

Misstänkte Wilma-mördaren åtalas i veckan

INRIKES. Ahmed Tishko kommer att åtalas på onsdag för mordet på hans flickvän Wilma Andersson.

Klistermärkeuppsättning i Uddevalla

Fredagen den 27 mars satte medlemmar ur medlemsgrupp 3 i Näste 2 upp ett större antal klistermärken i Uddevalla kommun.

Aktivitet i Uddevalla och Munkedals kommun

Lördagen den 21 mars var fyra medlemmar ur Medlemsgrupp 3 i Näste 2 ute och utförde en aktivitet i Uddevalla och Munkedal. Man fick ut ett mycket stort antal flygblad och klistermärken. Aktiviteten var mycket lyckad och motståndsmännen kommer snart att besöka orterna igen.

Informationsspridning i Uddevalla

Sent på kvällen i ur och skur den 15 februari begav sig tre medlemmar ur medlemsgrupp 3 i Näste 2 ut i Uddevalla för att informera landsbygdsbor om terrorbombningarna i Dresden. Ett stort antal flygblad delades ut. Ansök till Nordiska motståndsrörelsen idag och gör skillnad!

Träning och möte i Uddevalla

Den 7/2 tränade aktivister och medlemmar ur kampgrupp 203 kampsport som även varvades med konditionsträning där deltagarna skulle springa i långa branta backar. Olika styrkeövningar tränades dessutom innan man höll ett avslutande möte.

Kampsportsträning i Uddevalla

Den 30 januari samlades delar av kampgrupp 203 i Uddevalla för att träna kampsport tillsammans! På det här träningspasset så lades det fokus på fotarbete och slagteknik! Som avslut tränade gruppen parövningar och sparring!

Propagandatillverkning i Uddevalla

16 januari tillverkade medlemsgrupp 3 i Näste 2 flygblad.

Flygbladsutdelning i Uddevalla

Fredagen den 10 januari delade medlemsgrupp 3 ut flygblad i Lane-ryr i Uddevalla kommun.

Nyårsfirande i Uddevalla

På nyårsafton arrangerade medlemsgrupp 3 och kampgrupp 203 en social sammankomst för medlemmar och sympatisörer någonstans i Uddevalla Kommun. Vid gästernas ankomst erbjöds det alkoholfri dryck och det fanns senare tid för mingel innan maten serverades. Maten för kvällen bestod av grillat nötkött med potatis och en fräsch sallad. Efter att maten hade dukats bort […]

17-åriga Wilma är död: “Vi har hittat en kroppsdel”

INRIKES. Den 17-åriga Wilma Andersson som under en tid eftersökts i trakten av Uddevalla är död. Detta konstaterar polisen efter att ha hittat en kroppsdel tillhörande flickan.

Utredning om misstänkt våldtäkt mot 90-åring läggs ner: “Ord står mot ord”

UDDEVALLA. Utredningen mot den kommunanställde hemtjänstpersonalen i Uddevalla, som misstänktes för våldtäkt på en 90-årig vårdtagare, läggs ner. Anledningen är att det saknas bevisning.

NR Bohuslän #2: “Svensk hederskultur”, folkgruppshets och mäktig surströmmingsattack!

NR BOHUSLÄN. Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt andra avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisarna Jocke & Henke.

Skulle stoppa Motståndsrörelsen i Göteborg – nu döms antifascisten för tortyrmord

ANTIFASCISM. Immanuel Etcheverry Malan (19980510-2879) var en av elva personer som för ett år sedan dömdes för brott i samband med motdemonstrationer under Nordiska motståndsrörelsens Göteborgsdemonstration. Nu har han även dömts för ett rån- och tortyrmord i Uddevalla.

Treårig flicka dog av livsfarlig drog – pappan och farbrorn åtalas

INRIKES. En treårig flicka avled efter att ha fått i sig en dödlig mängd narkotika. Flickans pappa och hans bror åtalas nu för grovt vållande till annans död.  

Det mångkulturella våldet har återigen drabbat brandmän

MÅNGKULTUREN. Återigen har brandmän attackerats efter att ha ryckt ut för att släcka bränder som ett så kallat ungdomsgäng orsakat.

Troligen nej till asylfartyg i Uddevalla

ASYLINDUSTRIN. Ett Göteborgsföretag vill placera ett fartyg vid inloppet till Uddevalla och använda det som asylboende. Kommunen är dock skeptisk till planerna.