MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här är mediegruppens film med Jimmy Thunlinds tal från Ludvika den 1 maj. Thunlind har snabbt blivit en av Nordiska motståndsrörelsens mest omtyckta talare.

Jimmy Thunlind talar bland annat om hur fackföreningarna har svikit arbetarklassen och istället arbetar för massinvandring, globalism och andra frågor som arbetare knappast brinner för. Han talar till de fackanslutna som röstar SD och förklarar varför Nordiska motståndsrörelsen är ett bättre val. Han berättar även om det nationalsocialistiska Tysklands arbetsmarknadspolitik och om hur de svenska socialdemokraterna kopierade mycket av den till det så kallade folkhemmet.

”Den judiska världsrörelsen har uttryckligen förklarat att de vill utplåna oss som organisation, och förmodligen som individer också. De svenska politikerna har förklarat krig och säger att de vill förbjuda oss som rörelse. Massmedierna, fackföreningarna, arbetsgivarna och bankerna har alla förklarat krig mot oss genom att ljuga om oss, utesluta oss, avskeda oss och utestänga oss från det ekonomiska systemet.

Men ändå så står vi här. Vi står kvar. Vi står orubbliga, sida vid sida, och ser fienden i ögonen.

Så nu vill jag fråga er, alla kamrater som är samlade här: vill ni ha den totala kampen? Kommer ni att slåss för att den vita, nordiska nationen ska bli verklighet? Är ni beredda att kämpa till segern, kosta vad det kosta vill?” -Jimmy Thunlind


  • Publicerad:
    2019-05-04 13:10