MEDIA. Jonas Indes nya bokprojekt, vad man bör rösta på i år och judefrågan var några av sakerna som togs upp igår då Inde intervjuades av representanter från den svenska alternativhögern.

En timme och sex minuter in i sändningen glider diskussionen in på Indes tidigare medverkan i Radio Nordfront och mer politiska spörsmål.

Under gårdagen intervjuades Jonas Inde på Nordisk alternativhögers Youtubekanal.

I intervjun tas bland annat Indes pågående rättsprocess upp.

— Ett brott är ett brott och jag har erkänt brottet, men jag ska ju straffas som alla andra som ägnar sig åt olaga hot, säger Inde och pekar på att han tidigare är ostraffad och såldes enligt praxis inte borde dömas till fängelse.

Inde tror ändå inte att han kommer slippa undan ett fängelsestraff, men rättsprocessen pågår fortfarande och det återstår att se om högsta domstolen vill pröva fallet. Hovrätten har tidigare dömt honom till fyra månaders fängelse bland annat för att han ska ha Twittrat ett hot till tre Aftonbladet-journalister.

Från Socialdemokraterna till Nordiska motståndsrörelsen
I slutet av intervjun får Inde frågan om vad han tänker rösta på i årets val.

— Ärligt talat NMR. För jag tycker att det är såpass illa med riksdagspartierna. Vänstern har inget parti att rösta på längre och högern har det inte heller, dom är den här globalistgeggan. Det är för mycket sjukt rent ut sagt som händer i Sverige, svarar Inde och fortsätter sedan:

— Vilka ska ändra på det? Jag är oense med NMR om jättemycket. De ska införa dödsstraff och sådana barnsligheter och vill ha det etniskt homogent. Jag håller inte med om det, men det spelar ingen roll. Det är en röst som är aktivism. Den första vettiga missnöjesrösten någonsin. För det är så mycket problem som det inte görs någonting åt.

I förra valet röstade Inde på Socialdemokraterna men ”den människofientliga feminismen” gör det omöjligt för honom att göra det idag. Sverigedemokraterna är inte heller ett alternativ för Jonas Inde.

— NMR är den enda motkraften. SD är inte det. Det stämmer inte att SD är det enda oppositionspartiet.

Inde kritiserar också SD för att de börjat överväga att acceptera homoadoptioner.

Sågar Alternativ för Sverige
Det framkommer vidare i programmet att Inde, som verkar vara permanent avstängd från Twitter, har kritiserat Alternativ för Sverige och kallat partiet för ”fjunisar” på Linkedin, där han numera postar politiska reflektioner i brist på andra plattformar.

Jonas Indes kommentar till Alternativ för Sveriges lansering.

— Vi har så många politiska partier. Lämnar man Sverigedemokraterna måste man väl gå till NMR. Det är en jävla röra nu, förklarar Inde sitt ställningstagande.

Gustav Hörngren kontrar då med att han hade velat se ett samhälle med åtta olika nationalistiska partier som bråkade om ekonomiska frågor och inga icke-nationalistiska partier.

Erkänner judefrågan
En lyssnare ställde i chatten på Youtube en fråga om judisk makt som Inde besvarade under intervjun.

— Det är svårt att veta hur man ska förhålla sig, säger Inde och förklarar sedan att judisk makt är ett faktum och tar upp högsta domstolen i USA som ett exempel på en maktinstitution där judar besitter oproportionellt stor makt.

— Det är ingen konspiration. Det är en världsordning. De har väldigt mycket makt och de säger de själva att de har, fortsätter han.

Inde vill dock inte ta ställning för eller emot judisk makt och menar att han vill vara så färgblind som möjligt, men att ibland går det inte. Ett exempel på när det inte går är i fallet Sydafrika där Inde, som har sett Jonas Nilssons nya dokumentär om folkmordet på de vita farmarna, menar att man måste prata om svarta och vita.

Indes nya projekt
En bit in i intervjun glider samtalet också in på Indes nya bokprojekt. Inde säger då att han slagit rekord i att inte få några donationer. Insamlingen har legat uppe på Kickstarter i fem dagar utan att få någon donation.

Christoffer Dulny försöker då komma med positiva nyheter och säger att han såg att insamlingen var uppe i två donationer sist han kollade.

— Ja, av Susanne som hjälper mig med hemsidan som har satt in 270 spänn för att kolla att kontot funkar, förklarar Inde uppgivet.

Efter gårdagens intervju har dock ytterligare tio donationer inkommit, men insamlingen har än så länge bara nått 1500 kr av de 200 000 kr som är det uppsatta målet. Om inte målet uppnås under april betalas inga av pengarna ut till Inde.

HÄR KAN MAN STÖDJA JONAS INDES BOKPROJEKT.

Boken Inde vill ge ut har titeln ”Survivor” och innehåller både en översättning av den svenska boken ”Överlevare” och en andra del som inte givits ut tidigare. ”Survivor” handlar om den livstidsdömde fången Rod Ferrell som Inde lärt känna. Utöver Ferrells brott och straff kretsar boken kring faderskap – en fråga Inde brinner för efter sina egna upplevelser av en vårdnadstvist.


  • Publicerad:
    2018-04-02 18:40