JUDISK MAKT. Bankiren och juden Dan Rosenfield tar över som stabschef i brittiska regeringen efter den avgående rådgivaren Dominic Cummings.

Dan Rosenfield, 2017. Skärmbild: Youtube.

Juden Dan Rosenfield som tillhört det brittiska finansdepartementet i över ett decennium, blir den brittiske premiärministern Boris Johnsons nye stabschef.

Rosenfield tillträder posten 7 december.

Den tidigare stabschefen Dominic Cummings har avskedats. De skäl som mest anges i brittiska medier är att Cummings privat har brutit mot de mycket hårda coronarestriktionerna som han själv var med att implementera och hårt propagera för. Han har upprepade gånger, i parlamentet, hotat befolkningen i Storbritannien med hårda straff om de bryter mot statens coronarestriktioner.

Samtidigt har Cummings lobbat hårt för den brittiska allmänna sjukvården National Health Service (NHS) och införande av avancerad digital spårningsteknik av människor – med coronapandemin som täckmantel – hanterat av ett privat hälsoföretag som oblygt namngivits till Babylon.

Dominic Cummings har nära samarbete med kontaktspårningsföretaget Babylon Health. Skärmbild: UKC.

Cummings har innehaft ett hemligt konsultjobb inom hälsosatsningen Babylon – ett företag som godkänts av regeringen och står högst upp på listan för att få en finansieringsinjektion 250 miljoner pund från en NHS-fond.

Han har kritiserats för att vara jävig och missbrukat sin roll som tjänsteman för att göra reklam för Babylon Health, men inte mött några juridiska konsekvenser för det.

Som en parentes kan nämnas att Babylon också har ett dotterbolag i det afrikanska landet Rwanda, Babyl. De skrev ett tioårigt kontrakt med Rwandas regering om att alla medborgare över 12 år skulle få ”tillgång” till digitala hälsokonsultationer, av den typ som via många varumärken används flitigt även i Sverige.

Babyl finansieras i hög grad av den korrupta regeringen i Rwanda och dess krigsförbrytare till president, Paul Kagame, samt av Bill Gates. Kagame har sagt att ”varje vaccindos är en adrenalinspruta rakt i hjärtat på den afrikanska ekonomin”.

Frilansjournalister, som Vanessa Beeley, har uttryckt misstankar om att den appen används av Rwandas regering för att övervaka befolkningen i Rwanda, och att Babylons app för Storbritannien gör detsamma.

Trots Cummings uppenbara nonchalans med hanteringen av hans egna hårda krav på folket och i sin roll som rådgivare åt Johnson, hävdade Jonson att Cummings agerat ”ansvarsfullt, lagligt och med integritet”.

Judisk makt ska ge regeringen mer arbetsro
Men trycket mot Cummings att avgå blev för stort och ”coronaskandalen” är det skäl som anges vara orsaken till att Cummings nu byts ut mot en annan spelare, juden Dan Rosenfield.

Tidigare har Rosenfield varit en verksamhetschef för bankinvesteringar åt den judiska Bank of America – som också med ”konsultarvoden” belönar folkförrädaren Fredrik Reinfeldt för hans destruktiva politik för Moderaterna i Sverige och som statsminister mellan åren 2006 och 2014.

Dan Rosenfield är också delägare i och global ledare för företagskunder vid Haklyut, ett företag som ägnar sig åt strategisk rådgivning och underrättelseverksamhet.

Företagets namn är hämtat från den upptäcktsresande författaren Richard Hakluyt som år 1584 propagerade för att England skulle kolonisera världen, och ger mer än en fingervisning om företaget Hakluyts ambitioner, anpassat för sionistiska intressen: Rosenfield är samtidigt sedan 2016 ledare för den judiska ”filantropiska” organisationen World Jewish Relief (WJR) som värnar om judars välfärd i Storbritannien, och han är även med i Judiska ledarskapsrådet Jewish Leadership Council (JLC).

JLC har just nu en kampanj om hur judar ska samverka för att skydda varandra i coronatider och alla dess implikationer; inte bara medicinska utan även ekonomiska och politiska.

Av intresse är också att Dan Rosenfield är gift med judinnan Jessica Brummer-Rosenfield, dotter till systemmediepublikationen Daily Mail:s London City-redaktör, juden Alex Brummer, som också skriver för The Jewish Chronicle (London) inom områdena storföretag och finansvärlden, massmedier, Mellanösternpolitik och om den påstådda ”förintelsen” av det judiska folket.

Dan Rosenfield kommer antagligen att arbeta mer bakom kulisserna än att som Cummings försöka agera ”hälsopremiärminister”. Judiska kommentatorer i Storbritannien förutspår att Boris Johnson nu kommer att få mer arbetsro och lite lättare att leda landet.


  • Publicerad:
    2020-11-27 14:00