OLIKA AGENDOR. Sverige och Israel är i grunden mycket olika länder.

Sverige är ett feminiserat, mångkulturellt och ”tolerant” HBTQ-samhälle. Israel är motsatsen: Ett i grunden ultrakonservativt, patriarkaliskt och helt och hållet rasistiskt samhälle som lever under en hämndlysten guds stränga moraliska lagar.

Där blir bögar utsatta för hat och hån på gatan och misshandlade eller knivade till döds under ”Pride”. Israel är en etnoreligiös teokrati där den judiska lagen i grunden väger tyngst. I enlighet med de judiska lagarna är det också egentligen bara etniska judar som är välkomna till Israel, medan koncentrationsläger och stängsel byggs för att hålla icke-judiska invandrare borta.

Det intoleranta, homofobiska och rasistiska Israel blir nästan aldrig utsatt för kritik av mainstream-media i väst utan hyllas istället av desamma krafter, däribland media, som vill att Sverige ska vara dess motsats.

Så här ser de olika agendorna ut:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-08-11 20:00