Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judisk makt-rörelsen besöker Grekland

Av Redaktionen, 2014-04-26
redaktionen@nordfront.se

GREKLAND. Nu visar det sig att det ”judiska organisationer från Amerika” vill hindra Gyllene gryning från att ställa upp i val nästa månad, eftersom ”partiet är kriminellt”.

Antonis Samaras på besök hos den Amerikanska judiska kommittén i New York.

Antonis Samaras på besök hos den Amerikanska judiska kommittén i New York.

Nordfront publicerar här en översättning på ett pressmeddelande från XA Ameriki, Gyllene grynings filial i New York:

I detta nu görs avtal bakom lykta dörrar av anti-demokrater som utövar påtryckningar mot Högsta domstolen, medan alla är upptagna med religiösa högtider. I två separata grekiska nyhetstidningar rapporteras det om att politiker från Ny Demokrati sysslar med politisk manipulation. En faktor som återfinns i båda rapporterna talar om att Högsta domstolen används för att påverka politiskt liv i Grekland.

I det första fallet talas det om judiska organisationer från Amerika som åkt till Grekland i syfte att diskutera med medlöpare inom myndigheter och korrupta politiker gällande målet mot Gyllene gryning. ”Av högsta vikt blir för Högsta domstolen att avgöra huruvida Gyllene gryning tillåts delta i nästa val, ett beslut som kommer att fattas samtidigt som en ny lag genomförs i början av maj” skrev nyhetstidningen ”To Vima”.

Nyhetstidningen ”Dimokratia” skrev också om en lång diskussion mellan Antonis Samaras och Europeiska Unionens ”kommissionär för rättvisa”, Viviane Reding. Huvudfrågorna gällade Högsta domstolens beslut och hur detta beslut kunde användas för att höja röstantalet för Ny Demokrati. Publikationen avslöjar även att de försöker komma på ett sätt att neka Gyllene gryning deltagande i det stundande valet.

Samaras bryter desperat igenom alla dörrar, många av dem olagliga, för att förvränga valresultatet, som han mycket väl vet inte kommer att vara ett av de låga resultat som hans betalda opinionsundersökare talar om. Avslöjandet av denna konspiration var käppen i hjulet på hans planer, något som har fick honom till att återvända till ritbordet tillsammans med sina judiska chefer. Det som vi vet med säkerhet är att vad än han drar upp från sin hatt, så kommer inget att stoppa Gyllene gryning.

Oavsett vilka desperata och djärva åtgärder som den styrande juntan försöker använda mot oss härnäst så kommer det att ytterligare stärka den nationalistiska folkrörelsen. Folk kommer att hitta ett sätt att uttrycka sina åsikter i omröstningarna, vilket gör att Samaras värsta mardröm besannas – ett Gyllene gryning starkare än de någonsin väntat sig.

Partiet motarbetas av internationella krafter

Det internationella nätverket World Jewish Congress har tidigare avslöjat att dessa åkte till Grekland under våren 2013 och uppmanade den grekiska regimen till börja trakassera partiet och även överväga ett förbjud.

Nyligen avslöjade även en smyginspelad film att en då högt uppsatt tjänsteman inom den grekiska regimen, Takis Baltakos, öppet erkände att det inte finns några som helst bevis mot Gyllene gryning, utan att trakasserierna istället handlar om en medveten komplott från judisk makt-ledaren Antonis Samaras.

Filmen uppmärksammades även av svensk massmedia och ledde till en stor skandal i Grekland, något som tvingade tjänstemannen till att avgå. De juridiska kampanjerna mot partiet fortsätter dock samtidigt som opinionsundersökningar visar på att partiet för någon månad sedan hade upp mot 29% av de röstberättigades stöd, och därmed är Greklands populäraste.

Ilias Kasidiaris lyckades med dold kamera fånga då den grekiska tjänstemannen gör uttalanden om amerikanska sionister och en medveten komplott.


  • Publicerad:
    2014-04-26 09:33