JUDISK MAKT. Polisen hävdas ha brutit mot den judiske affärsmannens konstitutionella rättigheter när de samlade bevismaterial mot honom.

Den judiske affärsmannen och dollarmiljardären Robert Kraft slipper åtal för prostitutionsverksamhet han har deltagit i.

De federala åklagarna har under pågående förundersökning lagt ned åtalen mot honom.

Åtalen gällde koppleri samt köp av sexuella tjänster via ett massageinstitut i Florida.

Tidigare i veckan bestämde en domstol att videofilmer som finns och som visar prostitutionsverksamheten inte får användas i domstolsförhandlingar.

Enligt CBSN i Boston har det domstolsutslaget gjort det nästan omöjligt att gå vidare med åtalen mot Robert Kraft.

Domstolen hänvisade inte till filmernas bevisvärde i sig, utan till att Polisen ”kränkte” Krafts och hans manlige vänners ”konstitutionella rättigheter” när de filmade männen utan deras vetskap.

Den misstänkt kriminelle juden Robert Kraft är styrelseordförande och verkställande direktör för Kraft Group, ett diversifierat holdingbolag med tillgångar inom papper och förpackning, sport och underhållning, fastighetsutveckling och en riskkapitalportfölj.

Kraft äger National Football Leagues New England Patriots, Major League Soccers New England Revolution; och Gillette Stadium, där båda lagen spelar. Han äger också Boston Uprising, det första e-sportlaget i New England.


  • Publicerad:
    2020-09-25 12:15