MÅNADSRAPPORT. Juli år 2016 är en månad som många människor kommer minnas. Terrordåd, våldtäkter och kulturmarxistiska perversiteter. Som en växande motkraft till allt detta finns Motståndsrörelsen.

En lastbil kör rakt in i en nationaldagsfirande folksamling i franska Nice. 80 personer omkommer. En 21-åring löper amok i Reutlingen, Tyskland och hugger ihjäl två personer, bland annat en gravid kvinna, med machete. Fyra krypskyttar öppnar eld mot polisen under en demonstration i Dallas, USA. 5 personer dör och flera skadas. Gemensamt för alla dessa dåd förutom deras dödliga utgång är att gärningsmännen är av utomeuropeisk etnisk härkomst. De styrande politikerna tycker trots detta och allt annat som sker i mångkulturens namn att det är en fantastisk idé att fortsätta massinvandringen till världens vita länder – Motståndsrörelsen kämpar varje dag, landet runt, i ur och skur för att stoppa vansinnet!

massinvandringeller

Vilka bor du helst granne med? De till vänster eller aktivisterna från den offentliga aktionen i Strömstad till höger?

Musikfestivalen Trästockfestivalen anordnas traditionsenligt i Skellefteå. Nytt för i år är att arrangörerna, trots larm om en explosion av sexuella övergrepp där förövarna är invandrade män och offren är nordiska kvinnor, väljer att anordna gratis bussresor till ”nyanlända”. Motståndsrörelsen går ut och varnar Skellefteåborna för festivalen och att föräldrar bör hålla sina döttrar borta från den. Det skreks om rasism. Resultatet blev att minst 14 flickor utsattes för sexuella övergrepp där ”det verkar ha varit ett återkommande tema, att det är fler än en man som ger sig på samma kvinna” enligt polisen. Arrangören anser att festivalen varit lyckad. Motståndsrörelsen hänger istället ut honom som skyldig till sexövergreppen och svär att fortsätta kampen för att försvara Nordens kvinnor!

skäggbarneller

Vem skulle du helst se att din dotter umgicks med en kväll? De till vänster, eller aktivisten som varnar för Trästockfestivalen till höger?

Tiotusentals sexuellt avvikande samlas i städer runt om i hela Norden för att manifestera sitt hat mot kärnfamiljen och normer grundade på naturens lagar. Deras rörelse har för inte länge sedan haft öppna kopplingar till obskyra grupper som exempelvis Pedofila arbetsgruppen och nu vill de sänka åldern för byxmyndighet till 13 år. Barn i barnvagnar viftandes med regnbågsflaggor blandas huller om buller med nakna människor, mer eller mindre öppna orgier och ”karlar” i kvinnokläder. Systemet kryper på sina knän, deltar i spektaklet och lovar guld och gröna skogar till dessa minoritetsgrupper. Motståndsrörelsen sätter sig som kanske enda grupp i samhället tydligt emot vansinnet som homolobbyn och ”Pride”-paraderna medför genom enträgen aktivism!

homofilereller

Vem låter du helst sitta barnvakt åt din son? De till vänster, eller de aktivister som satt upp banderollen till höger i Kristianstad?

Det vita folket i Sydafrika utsätts för ett pågående folkmord uppbackat och påhejat av den sydafrikanska staten och dess styrande parti ANC. FN utlyser en dag för att hylla Nelson Mandela som lade grunden till folkmordet och media i Norden tiger. Motståndsrörelsen håller helgen innan denna dag tillägnad Nelson Mandela, 30 olika aktiviteter runtom i Norden, bland annat sju stycken offentliga, för att upplysa vårt folk om vad som sker och att det är samma krafter som orsakat detta som ligger bakom den politik som förs i Norden idag!

Polariseringen ökar och det blir allt tydligare att när allt kommer omkring finns det egentligen bara två sidor. Det finns de onda och de goda. De mörka och de ljusa krafterna. De egocentriska folkfientliga och de godhjärtade altruistiska. Vilken av dessa sidor Motståndsrörelsen står på låter jag vara upp till dig som läsare att avgöra.

saganomringen

Det styrande systemet håller med mig i denna beskrivning om de två motpolerna och de visar detta tydligt genom de resurser de ständigt ödslar för att försöka skrämma oss till tystnad. Lyckas de då?

I Örebrotrakten stoppades en bil i en rutinkontroll. När polisen fick veta vem de stoppat och att denna tillhörde Motståndsrörelsen blev de aggressiva och hotade med att samtliga 500 poliser i området skulle hålla ett öga på honom och dennes kamrat och att dessa bägge personligen skulle hållas ansvariga för all propaganda som hittades i området framöver. Som svar på detta utförde aktivister ur Motståndsrörelsen en offensiv under ett dygn i området. På 24 timmar besöktes inte mindre än 13 kommuner i området och totalt spreds 23 banderoller, 1400 flygblad, samt 300 klistermärken och affischer.

kollage-örebro-460x460

I Emmaboda har såväl politiker som lokalmedia under en tid drivit en hetskampanj mot organisationen. Emmabodas aktivister utlovade ökad aktivism som svar på detta och det har under juli månad publicerats tio stycken kamprapporter från kommunen, bland annat inför den numera ökända knarkfestivalen, Emmabodafestivalen.

emmaboda

I Landskrona har Motståndsrörelsens offentliga aktivister ”hotats” via anonyma bloggar och klistermärken på portarna där de bor. Landskronas aktivister har svarat med 9 inrapporterade aktiviteter. Vid ett av tillfällena konfronterades dessutom en ”antirasistisk” demonstration i staden.

Under juli släpptes också vår chefredaktör och riksrådsmedlem Fredrik Vejdeland ut från ett fängelsestraff han dömts till enbart för sina åsikter och sin roll som ansvarig utgivare. Självklart lät inte heller Fredrik Vejdeland sig tystas av systemet utan meddelade när han intervjuades i Radio Nordfront att han är mer motiverad än någonsin tidigare att föra kampen framåt!

Under månaden har också gatorna patrullerats av aktivister i Ludvika, Luleåbor har blivit uppmärksammade på den kulturmarxistiska pedofil som bor i deras närområde och skåningarna har varit på plats med fanor och flygblad under Degeberga marknad i Kristianstad. Näste 4 har haft en violinist med sig under en offentlig flygbladsutdelning på Bjuråkerstämman och offentliga aktioner har förutom på alla tidigare nämnda orter också hållits i Helsingborg och Kungsbacka.

Klistermärken har satts upp under Almedalsveckan på Gotland, Örnsköldsviksaktivisternas och Stockholmsaktivisternas höga aktivitetsnivå har lett till skriverier i media och omfattande aktivism har bedrivits i bland annat Linköping, Norrköping och Göteborg. Nästena har också under juli lanserat officiella Twitterkonton. Sist, men inte minst på temat aktivism i Sverige har självklart också många passat på att njuta av naturen i sommarvädret. Så har skett exempelvis under en repellering med Näste 1, en vildmarksutbildning i Näste 5 och en vandring i Näste 3.

naturkollagejuli

Utanför Sverige har det självklart också som vanligt hänt en hel del. Vi har lanserat en Isländsk sida där vi söker kämpar villiga att ta fajten i vårt västligaste nordiska land och har även genom att hitta sådana lyckats hamna i rikstäckande media. Det är med stor spänning vi följer utvecklingen på Island!

Island234 front

I Finland har det efter en tids stiltje börjat trilla in fler och fler medlemsansökningar. Det har förutom deltagande på den pannordiska Sydafrika-aktivismen anordnats offentliga aktiviteter i Björneborg och Tammerfors och en gatupatrullering med ett tjugotal deltagande i Jyväskylä.

finlandjuli

Från Norge har det publicerats över hundra stycken kamprapporter under månaden (nytt rekord för tredje månaden i rad!) varav tre stycken offentliga. Nordens högsta topp, Galdhöpiggen, har bestigits (igen). Den mycket viktiga ideologiska skriften Nationalsocialismen den biologiska världsåskådningen har översatts till norska och släppts som pdf. Du hittar den här och på svenska finns den sen tidigare att läsa här.

norgejuli

Sist för denna gång bör det väl uppmärksammas att jag blivit intervjuad av Gyllene Grynings New York-avdelning och inte för att det har så mycket med ämnet att göra, utan mer bara för att jag kan det, uppmuntrar jag alla som vill ha sig ett gott skratt att läsa Nordfronts listning av tidernas mest fantastiska förintelseöverlevare! Tack för denna gång, så hörs vi med en förhoppningsvis ännu mer fantastisk månadsrapport för augusti.


  • Publicerad:
    2016-08-05 08:00