VÄNSTEREXTREMISM Den kvinnomisshandlande vänsterextremisten Kim Fredriksson har dömts för narkotikabrott.

Igår dömde Göteborgs tingsrätt Kim Fredriksson till böter för ringa narkotikabrott. Fredriksson, även känd som Bajs-Kim, ska dessutom enligt domen betala 800 kr till brottsofferfonden och ersätta staten för kostnaden av provtagningen som också var på cirka 800 kr.

Stank av hasch utanför bostaden

Det var den 12 april i år som två polispatruller i området kände lukten av hasch från Fredrikssons bostad. I anmälan skriver polisen:

Patrullerna befinner sig på adressen i annat ärende när det luktar som att någon brukat misstänkt narkotika. Spåren leder mot en lägenhet och när patrullerna står utanför lägenhetsdörren öppnas den och en man erkänner direkt att han använt narkotikaklassat preparat.

Poliserna uppger vidare att Fredriksson är märkbart påverkad:

Släpigt tal samt långsamt kroppsspråk. Luktar hasch. Erkänner att ha brukat cannabis.

Detta leder till att polisen visiterar Fredriksson och genomför en husrannsakan i hans bostad. I bostaden håller polisen också förhör och tar urinprov med Fredriksson.

Erkänner problem med blodtryck och bipolaritet

I polisförhöret erkänner Fredriksson att han rökt cannabis 15 minuter innan polisen konfronterade honom. Polisen frågar då om Fredriksson brukar röka på regelbundet.

— Det har hänt, svarar Fredriksson.

Kim Fredrikssons polisförhör.

Polisen frågar sedan om Fredriksson tagit några andra droger som kommer synas i hans urinprov, vilket Fredriksson förnekar. Därefter frågar polisen om Fredriksson äter några mediciner och får svaret:

— Jag käkar regelbundet mot bipolaritet och blodtryckssänkande medicin.

Avslutningsvis uppger Fredriksson till polisen att han saknar inkomst och har skulder på 800 000 kr.

Ökänd kvinnomisshandlare och vänsterpundare

Kim Fredriksson är ökänd för att i sin ungdom ha varit aktiv i den nationella rörelsen där hans omoraliska leverne dock gjorde att han fick hoppa från organisation till organisation. I samband med att Fredriksson dömdes för misshandel av sin sambo och mamman till hans barn 2012 lämnade han slutligen den nationella rörelsen helt och sökte sig istället till den autonoma vänstern.

AFA-veteranen Mathias Våg (t.h.) välkomnade kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson (t.v.) med öppna armar.

Som avhoppare kom Fredriksson också att under en tid lyftas fram i etablerad media innan han 2014 dömdes för att året innan ha utsatt en annan kvinna för grova hot. Kvinnan hade blivit tillsammans med Fredriksson men sedan lämnat honom när hon fick kännedom om hans politiska bakgrund och att han dömts för att ha misshandlat sin förra partner vid två tillfällen. När Fredriksson fick reda på att den andra kvinnan som lämnat honom träffat en ny partner blev han vansinnig. Fredriksson skrev då hotfullt till kvinnan att han ”gör vad jag vill och när jag vill” och att han tyckte att hon borde ”straffknullas till dess att jag ser blod”.

Utöver det senaste narkotikabrottet har Fredriksson tidigare dömts för innehav och bruk av narkotika samt i ett annat fall accepterat strafföreläggande för ringa narkotikabrott.

Fredrikssons vänsterextrema engagemang går idag ut på att han är aktiv på Twitter och Flashback där han interagerar med andra vänsterextremister och gör reklam för sin blogg Aktuellt Fokus. På bloggen försöker Fredriksson ironiskt nog ofta ifrågasätta andra människors moraliska karaktär.

Extremvänsterns kopplingar till knarkförsäljning

Avmaskerat har tidigare avslöjat hur två veteraner inom den autonoma vänstern, Ayman Osman och Oskar Degerfeldt, i två olika fall har smugglat respektive sålt narkotika i stor skala.

Källa:
B 7395-22 (Göteborgs tingsrätt)